Přejít k hlavnímu obsahu

Semifinálové preview: Dokáže eSuba pokračovat v dominanci, nebo SINNERS využijí svoji šanci?

13. 6. 2021 | 08:00 League of Legends
Základní skupiny a první kolo play-off je za námi. V průběhu prvního hracího dne jsme viděli pár zajímavých výsledků, ať už se jedná o překvapivou výhru na akademie eSuby nad SINNERS, nebo o skvělý výkon týmu Dynamo Eclot Academy. Nyní už k samotnému semifinále. Složení je celkem očekávané, ale kdo je na tom nejlépe? To se dozvíte zde.
Co nás čeká zítra v semifinále?
Co nás čeká zítra v semifinále?
Zdroj: mcrpc.cz

První hrací den nám napověděl hodně. eSuba i s novou sestavou potvrzuje svoji dominanci. Zatím jedním z nejsilnějších hráčů je jejich midař Sajator, který nyní společně se Sacrificem po příchodu nové trojice hráčů působí jako tahouni svého týmu. Rovněž marksman Dany působil velice dobře a to podle nás favorizuje eSubu do zbytku turnaje.

Druhým postupujícím týmem do semifinále jsou SINNERS. Ti až na první zaváhání proti eSuba Academy naprosto dominovali. Speciálně tým Vikingekrig zničili ve dvou rychlých hrách, jako kdyby se ani nejednalo o tým v jejich úrovni. Nejlepší hráč se určuje těžce díky skvělým výkonům celého týmu, ale největší pozornost upoutal marksman PiOk, který fascinoval svými výkony nejednoho fanouška a experta.

Třetím postupujícím týmem do semifinále jsou Vikingekrig Esports. Ti dokázali v těsné sérii porazit akademii eSuby a dostanou tak ještě jednu šanci na to, zabojovat o postup do finále. U nich se vyplatí dávat největší pozor na midaře s přezdívkou Jackisek, který v poslední hře ukázal naprosto neskutečné mechaniky na Yasuovi. Toho také dobře dokázal doplnit support Koudys se svými engage šampiony.

Posledním semifinálovým týmem se stávají Inaequalis. Přestože původně nebyli ani v samotném turnaji, tak vypadají, že jsou dobře připraveni a zítra se pokusí potrápit SINNERS. V posledním zápase zářil speciálně midař Stanik se svým Sylasem. Hru ukončil se skóre 19-1-6 a připsal si v posledním team fightu Pětizářez.

Semifinálové zápasy jsou následovné:

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR, eSuba, SINNERS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.