Přejít k hlavnímu obsahu

Shroud se vyjadřuje k problematice s novou agentkou! Co by na Astře změnil?

6. 3. 2021 | 20:30 VALORANT
Fanoušci se konečně dočkali a přivítali ve hře už patnáctou agentku. Bohužel ani tento přídavek se neobešel bez problémů, což už s předstihem předvídali profesionální hráči i streameři. Jedním z nich je i Shroud, jenž na svém streamu rozebíral největší problém, který v současném stavu Astra do hry přinese.
Shroud o Astře
Shroud o Astře
Zdroj: koláž Dexerto

VALORANT obdržel nejnovější přírůstek do hry ve formě nové agentky s úžasným setem unikátních schopností. Astra se tak celkově stává patnáctou hratelnou postavou a ačkoliv jsou fanoušci nadšení, kolem zbrusu nového charakteru se začínají kupit stížnosti a otázky. Problémem však ani zdaleka nejsou všechny její schopnosti, ba právě naopak, jde pouze o její přespříliš silnou ultimátní schopnost.

Obrovský potenciál a možné narušení hry předpověděl už oblíbený streamer Shroud den před vydáním Astry. Hráči mají radost z nového přírůstku, avšak schopnosti nové agentky se nezdají být natolik úžasné, čemuž tvoří obrovský kontrast ultimátka, která vynahrazuje všechny nedostatky. Astra je ve své astrální formě totiž schopna vidět, jestli někdo opravdu zneškodňuje bombu a kde, nebo naopak jen předstírá, což je podle Shrouda zkrátka "broken".

Oblíbený streamer dále ve své reakci souhlasí s hráči, že Astra nevypadá nijak přehnaně silně, ovšem přidání takové ultimátní schopnosti je dle něj v současné kondici špatný nápad a měla by obdržel nějaké úpravy. Bránící tým má obrovskou výhodu, protože Astra nemusí být ani na správném bodě, aby přesně věděla, kde se bomba právě nachází. Shroud si myslí, že je to pouze nedostatek, který vývojářům vypadl z hlavy a jak se ukázalo, měl pravdu. Jeden z vývojářů se již vyjádřil na Redditu, že se jim tento výsledek nelíbí a Riot už zkoumá, jak by Astru mohl upravit.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: shroud