Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS čeká boj o další titul a vy o jejich zápasy nepřijdete díky našim komentovaným streamům

30. 4. 2021 | 12:50 Counter-Strike 2
Třetí sezóna European Development Championship jde do play-off fáze. Osm nejlepších týmů se o víkendu 1. a 2. května utká o 30 tisíc dolarů, z nichž si více než polovinu ukrojí samotný šampion.
SINNERS
SINNERS
Zdroj: grafika PLAYzone

K23 a Sprout, to jsou předchozí šampioni série EDC. Zatímco Kazaši spadli v HLTV žebříčku až do druhé stovky a nyní se škrábou zpátky nahoru, německá pětice patří mezi stálice TOP 30 světového žebříčku. Minule v semifinále skolili SINNERS Esports, ale tentokrát se můžeme dočkat odplaty. Český celek už Sprout dokázal nejednou v jiných turnajích porazit, k budoucímu setkání ale oba dělí ještě dva jiné zápasy. SINNERS i Sprout vyhráli své skupiny a nacházejí se na opačných koncích pavouka.

Pokud se vrátíme o dva týdny zpátky, tak česká jednička ve skupině D přehrála polskou sestavu TPT a proti tureckým Sangal se beastikovi a spol. podařilo po vypjatém prodloužení na Nuke otočit celou sérii, a postoupit tím z prvního místa. Jednodušší zápasy už je ale nečekají. Vyřazovací boje startují v sobotu ráno, hříšníci se do akce dostanou krátce po poledni. Také u této části turnaje se díky Tipsportu můžete těšit na česky komentovaný stream z naší produkce. Vzhledem ke kolizi s Tipsport COOL ligou budeme sobotní duel vysílat na sekundárním kanále PLAYzoneUP, v případě vítězství se celého nedělního programu dočkáte už klasicky na PLAYzoneCZ.

Podle vypsaných kurzů se zdá, že zápas SINNERS by měl ve čtvrtfinále patřit mezi ty nejzajímavější. Celkově se ale dá říci, že zvučnější jména se nachází na druhé straně, takže pokud SINNERS chtějí pomýšlet nad opětovným proražením do TOP 30 světového žebříčku, měli by minimálně čtvrtfinále zvládnout.

Kurzová nabídka na EDC
Kurzová nabídka na EDC
Zdroj: Tipsport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.