Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS, Entropiq i Zero postupují do ESEA Premier play-off!

8. 12. 2021 | 21:11 Counter-Strike 2 Preview
Základní část poslední sezóny ligy ESEA Premier vyvrcholí dnes večer, a to znamená, že je před námi pořádná porce zápasů. Program začíná již v 15:00 a těšit se mimo jiné můžete i na náš stream. Důležité zápasy totiž čekají na všechna česká i slovenská želízka v ohni, všichni mají postup do vyřazovacích bojů ve svých rukou.
beastik
beastik
Zdroj: PLAYzone / MČR

UPDATE: To ale byly nervy! SINNERS na úvod hracího dne překvapivě nestačili na Anonymo, fanoušci si užili i několik prodloužení. Tento výsledek ale vzápětí odčinili proti dalšímu polskému týmu Wisla Krakow, díky čemuž si zajistili postup do play-off. Entropiq po včerejší prohře zvítězil rovnou dvakrát a v tabulce vyletěl nahoru. Do třetice úspěch, postup totiž neutekl ani Zerovi a jeho týmu GamerLegion. Velká gratulace všem hráčům!

#Název týmuZV/P+/-B
1. Rusko Entropiq86-2+2318
2. Evropa Team Finest86-2+1718
3. Švédsko GamerLegion75-2+3415
4. Česká republika SINNERS85-3+3315
5. Francie DBL Poney84-4+2912
6. Polsko Wisla Krakow83-5-289
7. Polsko Anonymo72-5-186
8. Rusko AGO72-5-586
9. Polsko forZe71-6-323

Určitě vám neuniklo, že se včera večer podařilo SINNERS porazit Entropiq a udělat tak důležitý krok vstříc play-off ESEA Premier. Oba týmy mají před závěrečným dnem bilanci čtyř výher a dvou proher, jeden další úspěch ze zbývajících dvou duelů bude znamenat stoprocentní jistotu účasti ve vyřazovací části. Hodně podobně je na tom je také Patrik 'Zero' Žúdel v barvách GamerLegion, který už ale pět výher na kontě má a play-off má v kapse před závěrečným duelem proti forZe. Výhra GL včera proti DBL Poney byla hodně důležitá, francouzský celek musí v postupové matematice spoléhat na týmy, které to aktuálně mají ve svých rukou. Právě na ty s našimi zástupci.

SINNERS i Entropiq zakončí svoji cestu v boji o play-off dnešním dvojbojem, jednotlivé zápasy se hrají v 15:00 a v 19:00, což platí naprosto pro všechny v obou skupinách ligy. Hříšníci nejprve vyzvou Anonymo, které je aktuálně poslední v tabulce, a večer Wislu Krakow. Tento polský tým ještě prahne po postupu, motivaci vyhrát tak bude mít obrovskou. Soupeři Entropiqu pro změnu budou týmy forZe a Finest, oba zápasy vám živě přineseme na našem Twitch kanále PLAYzoneUP. Ruský celek forZe večer vyzvou také GamerLegion, tady už se ale bude hrát jen o konečné postavení v tabulce. Tak či onak, večer to bude po všech stránkách zajímavý a hlavně napínavý!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.