Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS jako první tým porazili Finest! Jak se jim vede v ESEA Premier? Dnes bohužel prohráli

2. 12. 2021 | 10:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Domácí sezóna je u konce, ale české a slovenské týmy ještě odpočívat nemohou. Ve světě je stále co hrát, tam se v nižších patrech příliš neodpočívá, a tak SINNERS mají za sebou i před sebou další představení. Tentokrát se zaměříme na ligu ESEA Premier, kde se česká jednička opět rve o postup do ESL Pro League.
beastik
beastik
Zdroj: sociální sítě týmu

Vzhledem k nastavenému formátu ESL Pro League, museli SINNERS po hezkých výkonech opět spadnout do ESEA Premier. Ta se vůbec naposledy jmenuje takto, od příští sezóny a roku 2022 se druhá nejvyšší soutěž bude jmenovat ESL Challenger League, aby lépe zapadala do celkového ekosystému. Také postup do ESL Pro League nebude tak jednoduchý, protože spolu se změnami vznikl i mezikrok zvaný ESL Pro League Conference.

Cesta hříšníků zpět mezi elitu začala výhrou nad GamerLegion, následně však nestačili na AGO. Do pozitivního skóre se opět dostali výhrou nad forZe a ubránit se jej snažili včera proti týmu Finest. Ten za pět zápasů nepoznal hořkost porážky, takže SINNERS měli o motivaci postaráno, aby se na něj zkusili dotáhnout. Na mapách Overpass a Ancient si NEOFRAG a spol. počínali zkušeně a svého soupeře jako první v sezóně porazili.

Tempo ale neupadá, ba právě naopak. Páté vystoupení má novopečený mistr České republiky dnes odpoledne, netradičně již od 14 hodin. Jejich pátým soupeřem bude francouzská sestava DBL Poney, na níž SINNERS předevčírem nestačili v rámci turnaje Pinnacle Fall Series #3. Pro DBL Poney jde o poslední zápas ve skupině, který potřebují vyhrát, pokud chtějí pomýšlet na play-off. Hříšníci naopak mají motivaci v podobě odplaty!

Celý turnaj pokrýváme v našem Zápasovníku, kde najdete všechny zápasy nejen českého celku. 

Štítky: ESEA Premier, SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.