Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS mají v Sazka eLEAGUE další odložený zápas, čehož využívá konkurence

21. 9. 2021 | 13:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Sazka eLEAGUE v neděli pokračovala pátým kolem, kdy se kvůli kolizi museli opět odložit jeden z nejzajímavějších zápasů dne. Dohrávky jsou ale na programu tento pátek, takže s koncem týdne už bude boj o postupová místo o něco jasnější.
Sazka eLEAGUE
Sazka eLEAGUE
Zdroj: trofej pro vítěze

Pátá neděle tohoto splitu začala vítězstvím ENTERPRISE esports, kteří si do Sazka eLEAGUE přenesli herní pohodu z triumfu ve finále 1. Tipsport COOL ligy. Podobně jednoznačný byl také druhý zápas, Entropiq Prague se nenechali zahanbit a virtuálně se posunuli na 2. místo tabulky, právě za ENTERPRISE. Jedinou remízou skončil až třetí zápas dne, Sampi.Tipsport zakopli s Dark Tigers, pro které tento bod může mít cenu zlata.

No ale co dále? Poslední tři kola vždy měly jednu dohrávku, z nichž ta první už je také za námi. Entropiq Prague si poradili s eSubou 2:0 a jde o důležité tři body v boji o přímý postup do semifinále. Ten však rozhodnou až zbývající kola, a také dohrávky, kde se tento pátek dvakrát představí SINNERS. Odnesou si plný počet bodů?

Výsledky 5. kola:

Program dohrávek:

Aktuální tabulka soutěže
Aktuální tabulka soutěže
Zdroj: Sazka eLEAGUE
Štítky: Sazka eLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.