Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS ohlašují nový LOL tým. Sesadí eSubu?

9. 1. 2021 | 18:40 League of Legends
SINNERS se po krátké přestávce vrací na League of Legends scénu. V sestavě pro jarní split Hitpoint Masters udělali oproti svému poslednímu působení pouze jednu změnu, kterou navíc oslabili hlavního konkurenta.
SINNERS
SINNERS

V průběhu offseason zřejmě uvidíme celou řadu změn domácích týmů a SINNERS nastavují laťku hodně vysoko. Druhým místem ve svém historicky prvním splitu si spolu s dalšími třemi organizacemi zajistili účast i v letošním ročníku Hitpoint Masters, kde mohou s odtajněnou soupiskou klidně bojovat o titul. Otázkou samozřejmě zůstává, jaké soupisky složí jejich ligoví konkurenti, ale už teď je jasné, že půjde o jeden z papírově nejsilnějších celků. 

V týmu zůstává pět členů letního tažení na European Masters, a to jmenovitě: Wysek, Ordno, PiOk, Vasked a trenér Worry. SINNERS navíc vyřešili i problémovou pozici toplanera, kterou nově bude zastávat Garp. Právě Garp na sebe loni upozornil přestupem do nejvyšší polské ligy a následným tažením s eSubou v rámci Hitpoint Winter. Do týmu přišel v náročném období, kdy eSuba skončila základní část neobvykle až na třetím místě. V průběhu play-off se ale celý tým výrazně zvednul a Garp byl za své výkony vyzdvihován do nebes. 

Sestava SINNERS pro rok 2021:

 Česká republika Jakub "Garp" Novotný (Top)
 Polsko Damian "Wysek" Adamczyk (Jungle)
 Česká republika Ondřej "Ordno" Prachař (Mid)
 Slovensko Lukáš "PiOk" Lőrinc (AD Carry)
 Česká republika Václav "Vasked" Benda (Support)

 Česká republika Jan "Worry" Voráček (Trenér)