Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS fantasticky poráží 15. nejlepší tým světa a postupují do play-off Spring Sweet Spring #1!

29. 4. 2021 | 12:45 Counter-Strike 2
Další velký turnaj od Relog Media je tady. Po sérii zimních přichází první jarní vydání Spring Sweet Spring. Nedávno bylo navíc oznámeno velké celoroční finále všech těchto turnajů, s názvem LAN Sweet LAN, kam vždy postoupí vítěz daného turnaje. Všichni tedy mají o motivaci postaráno.
Spring Sweet Spring
Spring Sweet Spring
Zdroj: oficiální grafika

Spring Sweet Spring #1 už má za sebou celou regionální fázi, která se již SINNERS v poslední době netýká. Díky postavení v HLTV žebříčku byli hříšnici nasazeni přímo do hlavního části turnaje, odkud je od finálního play-off dělí pouhé tři výhry. V této fázi se nachází čtyři týmy z nejlepší světové třicítky, které ale následuje spousta dalších známých jmen. Mezi favority patří EPG Family (ex-Winstrike), Extra Salt nebo AGO. Formátem je klasický pětikolový swiss, kde se každý zápas hraje best-of-three. Tři výhry znamenají postup, tři prohry konečnou.

Turnaj pro SINNERS odstartoval proti Young Ninjas. Akademie slavné organizace Ninjas in Pyjamas si nedávno odnesla výprask 6:16 a český celek i tentokrát potvrdil roli favorita jednoznačnou výhrou 2:0. Vylosovaným soupeřem pro druhé kolo byl další švédský celek, tentokrát Apeks. Tenhle souboj už byl o něco těžší, po sebevědomém výkonu se však i ve druhém případě podařilo SINNERS neztratit jedinou mapu. Jediná výhra je tak dělí od vyřazovací části, prvního bosse ale česká smečka neskolila. Australští EXTREMUM byli nad jejich síly, a tak si pro druhý pokus museli hříšníci přivstat. Čtvrtým soupeřem ve swissu jim byl 15. nejlepší tým světa Extra Salt, proti kterému to byla velká bitva. SINNERS ale svého soka udolali na jeho silném Nuku a postupují do play-off!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.