Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS už jsou jediným stoprocentním týmem Sazka eLEAGUE. Kdo jim šlape na paty?

26. 4. 2021 | 11:03 Counter-Strike 2
Dlouhodobá soutěž Sazka eLEAGUE má za sebou druhé hrací kolo základní části své jarní sezóny. Tak jako vždy se i tentokrát představilo všech osm týmů. Byli jsme svědky tří vítězství a jedné remízy, i přesto už je v tabulce poslední stoprocentní celek.
Sazka eLEAGUE
Sazka eLEAGUE
Zdroj: grafika soutěže

Druhý hrací den vypukl soubojem eEriness MARVO vs. eSuba, který v nedávném střetnutí 1. Tipsport COOL ligy nabídl nečekaně zajímavou podívanou. Tentokrát ale vše začalo dle předpokladů, kdy eSuba převálcovala soupeře 16:3 na jeho zvoleném Overpassu. Na Infernu se sice eEriness dařilo o poznání více, eSuba však dokázala otočit skóre sérií kol a sbírá tří body do tabulky, díky čemuž je na děleném 2. místě. EE jsou poslední.

V tuhých bitvách se pokračovalo, protože Sazka.BRUTE a Cryptova si nic nedarovali. Tradiční hvězdě BRUTE Simonu 'KWERTZZ' Horákovi to sice tentokrát nepadalo, o to týmověji ale známá organizace působila. Cryptova bojovala a držela se zuby nehty na obou mapách, ani v jednom případě jim však snaha body nevynesla.

Největší šlágr neděle proti sobě postavil týmy ENTERPRISE a Entropiq. První jmenovaný mohl zůstat bez ztráty bodu, EIQ oproti tomu potřebovali získat své první poté, co v prvním kole nestačili na SINNERS. Duel odstartoval Infernem, kde se ENTERPRISE prezentovali parádní koncovkou, díky níž šli do vedení v sérii. Vertigo bylo také opravdu vyrovnané, ale i tady rozhodla až závěrečná kola. Ačkoliv hráči EP nastříleli více killů než jejich soupeři, Josef 'MoriiSko' Maurenc v posledním kole zvládl defuse a přinesl Entropiq první bod do tabulky.

Celé dění uzavřel souboj obhájců prvenství proti Sampi.Tipsport. Ti mohli jen překvapit a to se jim z úvodu dařilo, když si za T stranu na Mirage vypracovali vedení 7:1. Následně však začal čarovat Adam 'NEOFRAG' Zouhar a na zbytku mapy už Sampi nezískali více než jeden bod. Suverénní dominance největší hvězdy domácí scény pokračovala i na Vertigu, kde po jednoznačném výsledku zůstávají SINNERS na čele pořadí osamoceni.

Výsledky druhého kola:

Sazka eLEAGUE
Sazka eLEAGUE
Zdroj: grafika soutěže
Zdroj: sazka.cz
Štítky: Sazka eLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.