Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS v domácí lize podruhé zakopli, uteče jim první místo v základní části?

25. 9. 2021 | 14:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Sazka eLEAGUE má za sebou dohrávky, po kterých zbývají už jen dvě kompletní kola a základní část bude u konce. Ve hře jsou vedle místenek do čtvrtfinále samozřejmě i přímé sloty do semifinále, o které probíhá tuhý boj. Ani SINNERS totiž nedostali první místo zadarmo a klidně se králem této fáze stát nemusejí.
Sazka eLEAGUE
Sazka eLEAGUE
Zdroj: trofej pro vítěze

Poslední tři kola Sazka eLEAGUE měla vždy jeden odložený zápas, současný harmonogram CS:GO turnajů je opravdu neúprosný. Po tomhle pátku nám už ale žádné dohrávky nezbývají. SINNERS mají za sebou dohrávané zápasy proti eSubě a Entropiq Prague, přičemž se opravdu zapotili v obou dvou duelech. Svojí měrou k tomu přispěla absence NEOFRAGa, který odletěl na IEM Fall do Švédska o tři dny dříve a chyběl u tří map ze čtyř.

Páteční duel začal mapou Vertigo, kde se eSuba předvedla opravdu parádně. Už už to vypadalo na prodloužení, ale za stavu 15:14 pro SINNERS zazářil oskar s acem, kdy poslední čtyři killy nastřílel v situaci 2 proti 4. Následná mapa Ancient už byla chuťovkou na výhru 2:0, kterou dokonce ZEDKO zakončil šikovným nožem.

Také proti Entropiq Prague byla první mapa náročná a tentokrát hříšníci s Tomkeejsem v roli hráče dokonce ztratili body. Úvodní mapu Mirage totiž leckrovi svěřenci ovládli poměrem 16:11. Poté se ale k počítači konečně dostal NEOFRAG a dopomohl alespoň k dělbě bodů. Druhé zakopnutí ale znamená, že ENTERPRISE esports, kteří se SINNERS také remizovali, nyní mají všechno ve svých rukou. Uvidíme překvapivého vítěze základní části?

Výsledky dohrávek:

Program nedělního 6. kola:

Aktuální tabulka soutěže
Aktuální tabulka soutěže
Zdroj: Sazka eLEAGUE
Štítky: Sazka eLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.