Přejít k hlavnímu obsahu

Společnost Xbox se opět spojila s Dwaynem Johnsonem

21. 3. 2021 | 10:00 Všechny hry
Hlavním cílem tohoto kroku od společnosti Xbox je propagovat svoji konzoli a dát lidem možnost obnovit svoji kreativitu ve stylu X Fridge memes. Dwayne Johnson chce nové odběratele pro svůj energetický nápoj. No a společně posílají balíčky influencerům.
Xbox kooperace Dwayne Johnson
Xbox kooperace Dwayne Johnson
Zdroj: https://www.gamebyte.com/xbox-series-x-fridge-memes-dwayne-the-rock-johnson/?fbclid=IwAR2upP-Oux2Mr3-ImAg7KX2Nbcz-znEKnSSS49NXnhumY4n5aMkwCdYepeg

Microsoft skrz společnou kooperaci s Dwaynem "The Rock" Johnsonem zasílá influencerům úžasné mini ledničky ve stylu konzole nové generace. Cílem obdarovávání je propagace neustále nedostupné konzole Xbox Series X a nového energetického nápoje "The Rock". Vede to také k tomu, že komunita obnoví vytváření memes na Xbox konzoli, jakožto novodobou lednici. Aby Microsoft využil popularity memů, poslal obří ledničku ve stylu této konzole slavnému rapperovi Snoop Dogovi a jednomu z vlivnějších influencerů, iJustinovi.

 

 

Z instagramového videa Dwayna Johnsona není jasné, co mu přišlo. Od ostatních influencerů, kteří balíček odhalili, je však jasné, co se v krabici ukrývá, jelikož dávali videa na svoje sociální sítě. Ta jsou ale v současnosti již smazána. Předpokládá se tedy, že tito influenceři produkt ještě ukázat neměli, skrýt se to však podařilo pouze Dwaynovi.

Spolu s mini ledničkou jsou v krabici údajně plechovky jeho energetických nápojů a jeden ovladač Xbox Serie X s motivy značkových odstínů ZOA. Jako bonus jsou tam i značkové sluneční brýle.

Obsah balíčku
Obsah balíčku
Zdroj: www.twitter.com

Dwayne Johnson je mimochodem s Microsoftem úzce spojen už od roku 2001, kdy slavnostně odhalil vůbec první Xbox konzoli spolu se spoluzakladatelem Microsoftu Billem Gatesem.