Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer během živého streamu zahnal zloděje, který se k němu pokoušel vloupat

19. 2. 2021 | 10:00 Twitch.tv
Australský Twitch streamer Empirrre zažil nedávno během živého streamu děsivou situaci, kdy se do jeho domova pokusil vloupat zloděj.
Empirrre
Empirrre

Ačkoliv se to nemusí zpočátku zdát, vysílání na Twitchi může být pořádným zdrojem adrenalinu a někdy i stresu, ať už se jedná o střelbu ze zbraně, nebo vydírání po telefonu. Streamer Empirrre si to měl příležitost zjistit na vlastní kůži.  

Streamer se právě chystal, že začne hrát titul Super Seducer, kdy ho jeden z jeho módů, který s ním bydlí, morak_iso, upozornil, že s ním potřebuje mluvit. Empirrre na okamžik odešel, aby si s ním mohl promluvit. Když se vrátil, tiše svým sledujícím sdělil, že se někdo snaží vloupat dovnitř. Následně znovu bleskově zmizel ze scény, vrátil se až za pár minut, aby objasnil, co se vlastně stalo. 

„Jsme v pohodě. Jenom nějaká kráva zkoušela otevřít naše přední dveře,“ prozradil. „Přišla z ulice. Měli jsme nože a tak, protože žijeme v hodně špatné oblasti. Hodně, hodně, hodně špatné oblasti.“ Sousedství, v němž streamer žije, se podle jeho slov potýká s problémem drog a vloupání, lidé často kontrolují přední dveře pozdě v noci, aby se ujistili, že jsou odemčené. 

„Otevřeli přední síťové dveře, což udělalo hluk a morak to slyšel,“ řekl Empirrre. „Měl pro mě připravený nůž, říkal mi, že se někdo snaží dostat do domu.“ Dodal, že se tento typ incidentů stává častěji, než by si lidé mysleli, naštěstí se jim ale povedlo zahnat rádoby lupiče po kontrole všech dveří s noži v ruce. Poté, co došel k předním dveřím, si všiml, že pavučiny jsou porušené, což ukazovalo, že se je někdo snažil otevřít. Dále na silnici pak streamer a jeho mód zahlédli ženu s kapucí, jak rychle kráčí pryč. 

„Víte, co je ale nejvtipnější? Oni otevřeli dveře, že jo. To je jedna věc v Austrálii, se kterou nesouhlasím. Ona vejde do našeho domu, my se bráníme a půjdeme do vězení,“ řekl Empirrre a pokračoval promluvou o australských zákonech týkajících se sebeobrany. Když se na to podíváme z té světlé stránky, nic moc se nestalo a nebylo třeba fyzicky zasáhnout, na druhou stranu v jiném případě se věci mohou snadno vymknout z rukou. 

Zdroj: ginx.tv
Štítky: stream, vloupání