Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka dostala ban za nevhodný oděv, měla na sobě králičí kostým

24. 4. 2021 | 14:40 Twitch.tv
Twitch streamerka Supcaitlin dostala jednodenní ban za nevhodný oděv. Jeden by čekal, že na sobě měla pouze plavky a vysílala z bazénku, jak je teď na platformě trendy a což streamerka také dělá. Skutečnost je ale jiná, Supcaitlin vysílala v kostýmu králíčka.
Králičí kostým
Králičí kostým
Zdroj: Supcaitlin

Twitch má sice jasně dané zásady, co je a není povolené, ale v jejich hlídání a dodržování není důsledný a občas má dokonce dvojí metr. Na platformě teď daří streamům, kde streamerky vysílají pouze v plavkách z bazénků. Díky nim je populární zejména streamerka Amouranth, která za minulý měsíc nahradila na pozici nejsledovanější streamerky oblíbenou Pokimane. Někdy streamerky ban dostanou, v mnoha případech ovšem ne. 

A pak tu máme Supcaitlin, jež dostala jednodenní ban za svůj králičí kostým. Je pravda, že to není něco, v čem by obyčejný člověk vyšel jen tak mezi lidi, na druhou stranu zakrývá vše potřebné a Supcaitlin neporušila žádná psaná pravidla. Ban je tedy možná trochu přehnaná reakce. Pro zajímavost, tato streamerka se také připojila k trendu vysílání v plavkách, ban za něj ovšem zatím nedostala. Jistá nekonzistentnost v posuzování takových záležitostí a rozdávání banů je další věcí, kvůli níž Twitch bývá kritizován. 

Supcaitlin se po uplynutí banu vrátila zpátky na platformu a už zase vesele vysílá. Myslí si, že ji také mohli masově nahlašovat lidé, jimž se obsah, který tvoří, nelíbí. Twitch by měl těmto pravidlům věnovat větší pozornost, tím spíše v případě masově nahlašovaných streamů.  

Co si myslíte o trendu bazénků vy? Podporujete je, nebo byste je naopak na Twitchi zakázali docela?   

Štítky: Supcaitlin