Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Pokimane se zúčastnila seznamovací show, hledala kamaráda

21. 4. 2021 | 11:47 Twitch.tv
Oblíbená Twitch streamerka Imane „Pokimane“ Anys je o svém přístupu k randění otevřená – v současnosti je single a nemá zájem o něco takového. Co se ale stane, když se Pokimane zúčastní „platonické“ seznamovací show?
Účastníci seznamovací show
Účastníci seznamovací show
Zdroj: YouTube: Pokimane / Instagram: REALMizkif, QTCinderella

Fanoušci se o své oblíbené idoly zajímají ze všech možných úhlů. Jedním z nich je i jejich milostný život, tedy jestli jejich oblíbená celebrita s někým chodí, má někoho „v merku“, nebo je právě (ne)šťastně single. O milostný život Pokimane se fanoušci zajímali až tak moc, že nedávno vydala Tweet, v němž mimochodem prozradila, že je single, ale potenciálního romantického partnera nyní ani nehledá. To jí ovšem nezabránilo v tom, aby hledala nejlepšího přítele.  

Pokimane se objevila v nechvalně proslulé seznamovací show „Love or Host“ od Austin TV, nicméně s překvapivou změnou – soutěžící se tentokrát nesnaží vyhrát její srdce, chtějí se místo toho stát jejími nejlepšími kamarády. Jejich snaha vyústila v řadu vtipných momentů. 

O přízeň Pokimane soutěžila řada streamerů jako Mizkif, QTCinderella, Esfand a další. Byla to ale QTCinderella, kdo všem tak trochu ukradl pozornost. Během krátkého představení totiž Cinderella předvedla náramky přátelství, které pořídila pro sebe a Pokimane – a k tomu celou stěnu pokoje pokrytou uměleckými díly zobrazujícími ji a Pokimane jako nejlepší kamarádky. Streamerka k tomu vytvořila celou knihu plnou fotek sebe a Pokimane, upravených pomocí Photoshopu. Tomu říkáme nasazení. 

Pokimane
Pokimane
Zdroj: Pokimane

Dalším vtipným okamžikem bylo, kdy Jack Manifold předvedl vlastnoručně vyrobené tričko s nápisem: „Platonicky miluji Pokimane.“ QTCinderella zareagovala tím, že se vytasila svetrem, který vyrobila, s obličejem Pokimane, což vyústilo v pobavení všech ve skupině. 

Snaha obou přišla nakonec vniveč, neboť vítězem a nejlepším kamarádem Pokimane se nakonec stala streamerka CaptainPuffy. Ačkoliv se jednalo o poněkud šílený nápad, zároveň šlo o zábavnou a neotřelou podívanou. Věříme, že se při tvorbě tohoto dílu všichni dobře bavili. Na nezvyklou epizodu tohoto pořadu se můžete podívat v přiloženém videu.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Pokimane