Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka uklouzla a bradavka vyklouzla

23. 4. 2021 | 15:32 Twitch.tv
Twitch streamerka Imjasmine, která má v současné době něco málo přes 200 000 sledujících, dostala ban za uklouznutí ve svém bazénku, ze kterého streamovala. Při uklouznutí se ji totiž poškodily plavky a odhalila víc, než je na Twitchi povoleno.
Imjasmine
Imjasmine
Zdroj: Imjasmine

Zatímco někteří streameři dělají kontent, kterým něco předají světu nebo darují své výdělky charitě, v kategorii "Just chatting" se rozjel trend s koupáním se v horké vodě a streamování z bazénu. Streamerky, které tuto činnost provádí, většinou celý svůj stream jen sedí v napuštěném bazénku a čtou chat, zatímco jim diváci posílají peníze. Za menší incident při koupání již v minulosti dostalo pár streamerek ban, mezi nimi byla i například streamerka indiefoxx. Momentálně se k nim připojila i Imjasmine, které se po uklouznutí poškodily plavky.

Na Twitchi je přísně zakázán jakýkoliv sexuální obsah a je nepřípustné, aby byli streameři úplně nebo částečně nazí, což samozřejmě zahrnuje i zakrytí bradavek po celou dobu. Imjasmine bohužel po uklouznutí odhalila víc, než je na Twitchi povoleno a vysloužila si tak, jelikož to byl jen její první přestupek, jen jednodenní ban.

I když bylo uklouznutí neplánované a Imjasmine se odhalené části těla snažila co nejrychleji zakrýt, Twitch zareagoval vskutku rychle a ban ji po pár minutách udělil. I když je koupání snadný způsob, jak přilákat nové sledující, má to i své stinné stránky. Jedna z nich je právě často uvolněné oblečení, nebo jeho poruchy. Imjasmine se tak na pole Twitche vrátí zase 23.4. po jednodenním odpočinku.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Imjasmine