Přejít k hlavnímu obsahu

Získají střelci z Gambit další velký titul? Sleduj finále BLAST Premier Spring Finals u nás na Twitchi

20. 6. 2021 | 16:40 Counter-Strike 2
Léto klepe na dveře a nejlepší týmy světa čeká jeden z nejdůležitějších turnajů jara. BLAST Premier má za sebou skupiny i Showdown, po kterém známe osmičku účastníků finále. Král tohoto týdne si kromě 225 tisíc dolarů odnese i místenku na světovém finále, které se odehraje na konci roku. A tohle vše vám díky podpoře Tipsportu přineseme živě!
BLAST Premier
BLAST Premier
Zdroj: BLAST

Gambit Esports jsou suverénními králi světového CS:GO, z posledních devíti turnajů, kterých se zúčastnili, nechyběli osmkrát ve finále. Týmy je sice dokáží porážet, jejich konzistence je ale neskutečná. Hobbit a spol. nebudou chybět ani na jarním finále BLAST Premier, kam se museli kvalifikovat až skrze Showdown. Gambit totiž nejsou partnerským týmem této soutěže a museli tak využít jedinou šanci, kterou dostali. Největšími konkurentem jim bezesporu budou NAVI, kteří ovládli svou skupinu, což platí i o týmech BIG a Complexity. Z nejlepší světové desítky pak na jarním finále nechybí ani G2 Esports, aktuálně nejlepší tým číslo čtyři.

Vzhledem k počtu osmi účastníků není na BLAST Premier Spring Final kompletní světová špička, osazenstvo je ale více než našlapané. Ve hře je totiž mnoho! Tyhle napínavé boje si navíc budete moci užít s českým a slovenským komentářem, kterého se zhostí Marek 'shadye' Hovanec a Matej 'forji' Kmiť. Vysílat budeme každý hrací den od úterý do neděle na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ. Středa a čtvrtek nabídnou program od 12:30 vždy o třech BO3 zápasech, ostatní dny začínáme vždy 15:30 a těšit se můžete na dva duely. Týden to bude opravdu nabitý kvalitním CSkem, špičkovými týmy a se zábavným komentářem to určitě bude stát za to!

Hlavním partnerem našeho vysílání je sázková kancelář Tipsport, kde si v průběhu celého turnaje můžete vybrat z řady zajímavých sázkových příležitostí. Kurzová nabídka před turnajem sice neukrývá možnost vsadit si na celkového šampiona, u všech jednotlivých zápasů ale kromě vítěze máte handicapy a spoustu dalších variant.

Výsledkový servis najdeš v Zápasovníku, harmonogram a kurzy na semifinálový den jsou následovné:

Kurzová nabídka
Kurzová nabídka
Zdroj: Tipsport
Štítky: BLAST PREMIER
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.