Přejít k hlavnímu obsahu

Teď nebo nikdy! Dnes večer bude zakončena kvalifikační MČR sezóna, tak si tento turnaj nenech ujít

31. 10. 2021 | 09:58 Hearthstone MČR
Na začátku září to všechno vypuklo a teď, po skoro dvou měsících, zase všechno uzavřeme. Řeč je samozřejmě o kvalifikační sezóně na další ročník Vodafone MČR v Hearthstone, jehož finále se odehraje již o prvním listopadovém víkendu. Výčet postupujících hráčů tedy musíme uzavřít již tuhle neděli, tak si přijďte zahrát a poprat se o místo na finále.
MČR Nightcup #10
MČR Nightcup #10
Zdroj: grafika PLAYzone

Čtvrteční devátá kvalifikace pokračovala v zajetém trendu letošní sezóny. I na devátý pokus totiž vyhrál hráč, který do té doby prvenství nezaznamenal. V tomhle případě ale nešlo o hráče, nýbrž o hráčku. Devátý kvalifikační turnaje totiž opanovala Dettomon, finská hráče z týmu Inside Games, která se tímto dostala na dostřel postupovým příčkám. Ve finále proti ní prohrál Naruto21, kterého ale porážka tolik mrzet nemusí, protože se ziskem 70 MČR bodů dostal do čela celého pořadí a MČR finále mu již s jistotou neuteče. Zajímavostí je, že vysoko v postupové dvanáctce se drží také CptBoatsNHoes nebo Sojkies, kteří sice ani jednou nepostoupili do finále, ale jde o zářné příklady toho, že vysoká konzistentnost může být jednou z cest na finále sezóny.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Neváhejte tedy ani vy a přijďte si letos naposledy zahrát otevřený turnaj pro všechny! Desátý MČR Nightcup se odehraje netradičně v neděli, protože Vodafone MČR v Hearthstone vyvrcholí již za týden, tudíž je potřeba uzavřít pořadí a dát hráčům dostatek prostoru na vytváření strategie pro finále. Tahle neděle je tak ideální možností si přijít zahrát a užít si nefalšovanou kompetitivní zábavu. Přijď ukázat i ty, že umíš potrápit domácí špičku! Stačí jen kliknout na vybraný turnaj níže, přihlásit se a už jen vyladit čtyři balíky do formátu Last Hero Standing. Začínáme v 18 hodin, ale současně nezapomeňte na to, že v den turnaje je potřeba potvrdit účast.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Pondělí 6. září od 18:00MČR Nightcup #1
Čtvrtek 9. září od 18:00MČR Nightcup #2
Čtvrtek 16. září od 18:00MČR Nightcup #3
Čtvrtek 23. září od 18:00MČR Nightcup #4
Čtvrtek 30. září od 18:00MČR Nightcup #5
Čtvrtek 7. října od 18:00MČR Nightcup #6
Čtvrtek 14. října od 18:00MČR Nightcup #7
Čtvrtek 21. října od 18:00MČR Nightcup #8
Čtvrtek 28. října od 18:00MČR Nightcup #9
Neděle 31. října od 18:00MČR Nightcup #10
So-ne 6. a 7. listopaduFinále Vodafone MČR
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.