Přejít k hlavnímu obsahu

Teď nebo nikdy! Tato sobota znamená poslední možnost se letos zapojit do seriálu MČR

9. 10. 2021 | 13:00 Counter-Strike 2 MČR
AOC MČR Tour je posledním velkým turnajem letošní kvalifikační sezóny na Vodafone MČR v počítačových hrách. Tak proč nezkusit štěstí a nepřijít si zastřílet? Otevřené brány máme pro všechny, stačí se jen zaregistrovat a v sobotu jít do akce.
AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Každý ze tří dosavadních kvalifikačních turnajů ukázal různé boje a cesty týmů na AOC MČR Tour. Různorodé úkazy ale opět potvrzují, že šanci na úspěch má každý, kdo se rozhodne to zkusit. Tento víkend je na programu již čtvrtá a zároveň poslední kvalifikace. Pokud chceš ochutnat, jaké je to se zúčastnit nejzvučnějšího turnajového okruhu na domácí scéně, tak máš letos poslední možnost! Více se dozvíš kliknutím na banner níže.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

AOC MČR Tour nebude hostit ty nejlepší týmy na domácí scéně, protože polovina účastníků Vodafone MČR 2021 už začalo ladit svoji formu do Brna. Další čtyři místa jsou stále volna, a to je šance pro vás! Tuto sobotu proběhne poslední kvalifikační turnaj letošní sezóny, tak buď u toho i ty. Přijď si užít nekompromisní zábavu kompetitivního hraní, jakou ti FACEIT nebo matchmaking nikdy nenabídne. Náš formát je navíc uzpůsobený k tomu, aby to nikdo nemusel zabalit hned po první prohře. Ve skupinách se utká každý s každým, a posléze už cesta za úspěchem není daleká! Pokud se navíc dostaneš do nedělní části, tak se můžeš dostat i na náš hlavní stream.

Harmonogram poslední možnosti na postup:
So-ne 25. a 26. září 15:00AOC MČR Tour – 1. kvalifikace
Út-st 28. a 29. září 15:00AOC MČR Tour – 2. kvalifikace
So-ne 2. a 3. října 15:00AOC MČR Tour – 3. kvalifikace
So-ne 9. a 10. října 15:00AOC MČR Tour – 4. kvalifikace
Pá-ne 15. až 17. říjnaAOC MČR Tour – Finále
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AOC, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.