Přejít k hlavnímu obsahu

Think Quick: Best of the Best Tour pokračuje

13. 3. 2021 | 09:00 StarCraft 2
Nejlepší cizinci tváří v tvář, jeden na jednoho. Za každou výhru odměna a to všechno v legendárním prvním dílu StarCraftu!
BofB
BofB
Zdroj: TL.net

V tomto pozvánkovém turnaji se proti sobě postaví 12 nejlepších cizinců ze série Team Think Quick v pěti herních showmatch zápasech v průběhu tří měsíců. Celkově se tak bude konat 66 showmatchů a 330 her se čtyřmi Protossy, čtyřmi Terrany a čtyřmi zástupci Zergské rasy.

Plán vysílání

Best of the Best Tour se bude vysílat každý pátek a sobotu a to až do konce dubna, takže se můžete těšit na unikátní zápasy. Během každé vysílací události můžete sledovat tři showmatche (15 her). Jeden showmatch bude vysílán živě a další dva budou čerstvě předehrané. Každý víkend tedy na vás čeká šest úžasných showmatchů (30 her).

Vysílání budou provázet známé osobnosti Starcraftu a to například Kwark, MasterRey, Pato či Snipe. Hráči v turnaji nebudou streamovat žádný ze svých showmatchů, takže budete muset sledovat oficiální vysílání, které bude zaměřeno na zvyšování prize poolu prostřednictvím předplatného a darů.

BBT
BBT
Zdroj: TL.net

Nejlepší záznamy

Předplatitelé Twitch získají největší a nejlepší balíčky opakování z této události. Za první herní měsíc únor vám předplatné za 5 $ zakoupilo balíček 110 her. Ve druhém měsíci vám předplatné přinese dalších 110 herních balíčků a ve třetím měsíci vám přinese posledních 110 herních balíčků. To je 330 skvělých replayů z Best of the Best Tour za 15 $! Všechny prostředky vybrané na předplatném půjdou do výherního fondu, aby z nich měli prospěch hráči, kteří vyhrávají hry.

Dary vítejte

Za každých darovaných 25 $ můžete obdržet 25 individuálních balíčků (nejlepší z pěti nebo nejlepších ze sedmi) s hráči nejlepším hráči pravidelné showmatch série. Mezi tyto hráče patří Dewalt, Scan, Sziky, Khala, Terroru, Yabsab, Dandy, Ample, Trutacz, Artuser, Oya, Yoon, Chaelyn, Stryker, Dragon, Cross, Voddy a další. Všechny dary půjdou také do výherního fondu.

Sliby bez trička

Pokud se do konce Best of the Best Tour získá do finančního fondu 6 000 dolarů, Terroru a Oya budou hrát jeden den nazí (bez trička) na svých vlastních streamech, a to jeden den po skončení turnaje. Tato výše vybrané částky by proměnila každou výhru hry na 18 $ a každý showmatch by pak měl hodnotu 90 $.

Soutěž pro veřejnost 

Kdokoli předpoví konečné pořadí od prvního do dvanáctého místa, vyhraje odměnu ve výši 25 dolarů. Konečné pořadí bude stanoveno do konce dubna. Své tipy můžete uvést v komentáři na tomto odkazu.

Štítky: Think Quick