Přejít k hlavnímu obsahu

Titul z prvního turnaje REPUBLEAGUE získávají Entropiq a odnášejí si 1000 euro do kapsy

5. 3. 2021 | 10:45 Counter-Strike 2
Domácí scéna vítá nového pořadatele turnajů, REPUBLEAGUE hned na první pokus přilákala rovných 61 českých a slovenských celků. Za podpory sázkové kanceláře Tipos se v uplynulých dvou dnech navíc bojovalo o parádní prize pool ve výši 1000 eur! Celkový titul si nakonec odnesli hráči Entropiq, kteří si v samotném finále dokázali poradit s mixem Mannual Banned.
Entropiq zvítězili v REPUBLEAGUE
Entropiq zvítězili v REPUBLEAGUE
Zdroj: Entropiq

První REPUBLEAGUE turnaj byl opravdu pro všechny a postačilo vám si pouze sehnat 4 parťáky, přihlásit se do turnaje a už jste se mohli potkat s takovými týmy jako Entropiq, eSuba, ENTERPRISE, ECLOT, Sazka.BRUTE či Dark Tigers. Velmi silné ale byly i některé mixy. Kromě Mannual Banned okolo Maxmiliána "w8max" Macáška dokráčel daleko i Kinder Surprise, na jehož soupisce najdeme jména jako fredi, HenkkyG či NaturalG. Tenhle tým si navíc můžete pamatovat i z kvalifikace na HAL3000 MČR Tour, kterou si v neděli celou podmanili. Organizátoři turnaje zvolili k uspořádání platformu FACEIT, formátem byl Single Elimination pavouk, kde pouze semifinále a finále bylo BO3. Celý tisícový prize pool se rozhodli dát prvnímu celku, každý další byl poražený.

Entropiq prošli do finále bez nejmenších problémů, když svým soupeřům téměř vždy nedarovali více než 5 kol a potvrdili roli favorita. Postupně dokázali ukončit snažení CapriSun Orange, DEFEATERS, Gravity a v semifinále porazili i vzpomínaný Kinder Surprise. Více překvapivá byla ale jízda celku Mannual Banned.

Hráči využili možnosti jednoho cizince v týmu, a tak čtveřici w8maxSAMONy, ROBB1NNN, RuD1q doplnil francouzský střelec day0s. Na jejich strastiplné cestě jim dal zabrat už celek 1DayHeroes ve 2. kole, který udolali těsně 16:14. V následujících dvou zápasech překvapivě zastavili Dark Tigers a ECLOT (kteří předtím přemohli eSubu), cestu do finále zakončili výhrou proti týmu Sazka.BRUTE, kde tento mix opět předvedl skvělou hru.

Finálový zápas přinesl pěknou podívanou, zajímavé momenty a skvělý level Counter-Striku. Mannual banned hráli výborně a první mapu si pro sebe dokázali získat v poměru 16:9. Hráči pod vedením zkušeného kapitána Michala "leckr" Kadlíčka ale prokázali kvalitu, celý zápas otočili a do kapsy si vybojovali skvělý 1 tisíc euro.

Celý pavouk prvního REPUBLEAGUE turnaje můžete nalézt zde. Druhý turnaj stejného pořadatele je naplánován už na 10. března, kdy se bude hrát opět o 1000 euro. Přihlásit se do druhého cupu můžete tady.

REPUBLEAGUE TIPOS Community Cup 1
REPUBLEAGUE TIPOS Community Cup 1
Zdroj: Entropiq
Štítky: Entropiq, REPUBLEAGUE
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.