Přejít k hlavnímu obsahu

Trefa do černého! MarioOoso99 krátce po přestupu získal pro Entropiq první titul

19. 7. 2021 | 09:36 EA SPORTS FC 24
Offline akce se pomalu rozjíždějí a na své si konečně přišla i FIFA. Možná vůbec poslední velká domácí akce před přestávkou vstříc novému ročníku se odehrála v Praze, kde bylo na programu finále MČSR. Mezi dvacítkou účastníků nechyběli zástupci všech předních domácích klubů, fanoušci si tedy užili spoustu parádních mačů.
MarioOoso99
MarioOoso99
Zdroj: Entropiq

25 tisíc korun za první místo a cenný titul k tomu. Celé dění odstartovalo skupinovou fází, kde bylo všech dvacet hráčů rozděleno po pěti. Postupová matematika byla jednoznačná, z každé skupiny vždy postoupili jen dva nejlepší. Jednoduchý systém však neznamená, že se boje nemohou zamotat až do posledních momentů.

Právě takový byl osud skupiny C, kde se hned čtyři hráči potkali s bilancí dvou výher. První místo si se štěstím odnesl sparťan Caster, jablonecký Adulackk pro změnu ukončil snažení T9Lakyho i Mikiho. Bodová shoda byla také ve skupině D, ale tam šlo čistě jen o dva postupující, kteří spolu remizovali a rozhodnout muselo skóre. Skupinu vyhrál FC MARTIN, do play-off šel také Kobby, zatímco DRMi10 nebo RIIJK se s MČSR rozloučili.

Zbylé dvě skupiny už byly o něco jednoznačnější, probíhala zde totiž dominance Serona ze Sampi.Tipsport a MarioOosa99. Tomu se jakožto nové akvizici Entropiq dařilo na výbornou, Matejs oproti tomu skončil bez jediné výhry na dně skupiny A. Osmičku účastníků vyřazovacích bojů uzavřeli CptKubajz ze Slavie a Totikjepan, mezi poraženými naopak skončili Dalas94, Peposlav nebo finalista Big Shock! FIFA COOL Poháru K1leris.

O tom, že vítězství skupiny ještě moc neznamená, se přesvědčili Seron a Caster. Jejich přemožitelé, Kobby a CptKubajz, sice následně neprošli přes semifinále, společně si to však oba slávisté rozdali v boji o třetí místo. Všichni však s napětím sledovali boje o ty nejcennější kovy a samozřejmě titul. MarioOoso99 hrál naprosto suverénně, za čtvrtfinále a semifinále nastřílel 14 gólů a ve finále byl za jasného favorita. FC MARTIN se však také neprezentoval špatným fotbalem a hrál s ním vyrovnanou partii. Hráč Entropiq ale po napjaté koncovce zvítězil poměrem 5:3 a jeho organizace mohla slavit, protože MarioOoso99 je teprve nedávnou akvizicí.

PADDOCK MČSR GRANDFINÁLE
  Česká republika Seron4         
     Česká republika Kobby3      
  Česká republika Kobby5         
        Česká republika MarioOoso995   
  Česká republika MarioOoso998         
     Česká republika MarioOoso996      
  Česká republika Adulackk3         
           Česká republika MarioOoso99 
  Česká republika Caster0         
     Česká republika CptKubajz3      
  Česká republika CptKubajz4         
        Česká republika FC MARTIN3   
  Česká republika FC MARTIN3         
     Česká republika FC MARTIN5      
  Česká republika Totikjepan0         
Zdroj: topgaming.eu
Štítky: MČSR, Marioooso99
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.