Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí kvalifikace série od Predatoru je na programu v neděli

5. 3. 2021 | 15:30 Rainbow Six: Siege
Poslední velká série v Rainbow Six Siege proběhla koncem minulého roku, ani letos ale na takticky odlišnou FPS hru nezapomínáme. Do akce se vracíme na přelomu února a března.
Predator R6 série
Predator R6 série
Zdroj: Predator R6 série

Rainbow Six Siege dlouhodobě patří k domácí scéně, na které se různé turnaje konají už několik let. V jednom roce se Siege dokonce dostal i na velké MČR do Brna. Z řad partnerů je netradiční FPS titul velmi oblíbený u Predatoru, který hráčům právě i nyní přinese měsíční sérii. Ve hře bude 7 000 Kč, ale pouze o odměnách pro nejlepší to nebude. Naše turnaje jsou vhodné pro všechny, kdo by si chtěl v první řadě užít kompetitivní zápolení a s kamarády zažít spoustu zábavy. Hracími dny jsou tentokrát tři neděle, které určí postupující do závěrečného finále v neděli 14. března. Registrace jsou již otevřené, takže neváhejte a skládejte trvalé i jednorázové týmy!

Harmonogram Predator Rainbow Six Siege série:
Neděle 21. února 17:00Predator R6S turnaj – 1. kvalifikace
Neděle 28. února 17:00Predator R6S turnaj – 2. kvalifikace
Neděle 7. března 17:00Predator R6S turnaj – 3. kvalifikace
Neděle 14. března 17:00Predator R6S turnaj – finále
Štítky: Predator
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.