Přejít k hlavnímu obsahu

Tuto neděli přijede náš druhý turnaj v nové Trackmanii, vítěz se může těšit na herní sluchátka

9. 8. 2020 | 12:01 Trackmania
Nejnovější verze legendární závodní arkády Trackmania už je venku několik týdnů a hráči už mimo balíček map Summer 2020 pokukují i po jiných. My vám tuto možnost nyní nabídneme na vlastních mapách v rámci turnaje o věcnou cenu!
Trackmania Community Cup #1
Trackmania Community Cup #1

Trackmania v lokálnímu esportu vždy patřila, posledních 5-6 let se ale po ní slehla zem. S vydáním nového dílu, který je předělávkou největší klasiky, se ale komunita opět rozjíždí. My jsme tak již takřka před měsícem, krátce po jejím vydáním, uspořádali první lokální turnaj. Ze 60 přihlášených hráčů se vstříc technickým potížím Uplaye dostavila necelá padesátka, i přesto jde ale o parádní počet! Byl by tak hřích na to nyní nenavázat.

Ve druhém turnaji, prvním s označením Trackmania Community Cup, jsme si navíc připravili i věcnou cenu pro nejlepšího závodníka. V úvodním klání zazářil bývalý hráč eSuby nebo Planetkey Dynamics DanikB, současně se ale ukázala řada nových tváří, pro které je tohle ideální příležitost ukázat se na scéně. Tím současně chceme naznačit, že turnaj je vhodný naprosto pro každého, protože prvotní vybudování komunity bude stěžejní. A užít si v první řadě pořádnou porci zábavy je největším lákadlem, proč bychom vás všechny rádi přivítali.

Patriot V370

Formát turnaje bude podobný, jako ten první, jen s tím rozdílem, že tentokrát nebudeme muset Time Attack rozdělovat na dvě skupiny. Jak ale naznačujeme v úvodu, tak si Martin "Kappa" Krompolc spolu s dalším stavitelem CvRk připravil tři mapy, jež byly speciálně vytvořené pro tento Community Cup. Mapy zveřejňovat předem nebudeme, tím pádem uspět bude moci naprosto každý, kdo se dokáže rychle adaptovat!

Závodit se na každé ze tří map bude 15 minut, součet časů pak utvoří celkové pořadí, po kterém dále postoupí nejlepších 16 hráčů. Ti budou rozděleni do dvou skupin, které z TA přejdou na Cup Mode s finalistou do 100 bodů. Z každého semifinálového balíku postoupí rovná polovina, ve finále se tak utká TOP 8. Tam už se dostaneme k tradičnímu Rounds Mode s finalistou do 120 bodů, kde se rozhodne o vítězi. Boj o druhé prvenství v nové Trackmanii navíc od semifinále odstreamuje sám Kappa, takže se i nehrající fanoušci mají na co těšit.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.