Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch Rivals ve Fall Guys jsou za námi! Čeští reprezentanti se umístili na 13. místě

5. 9. 2020 | 00:00 Twitch.tv
Nejnovější hit na Twitchi se dočkal své první kompetitivní události, kde se mezi sebou utkali oblíbení streameři z celého světa. Mohli jsme tak být svědky Twitch Rivals ve Fall Guys, kterého se účastnili i čeští reprezentanté z řad domácích streamerů!
Twitch Rivals Fall Guys
Twitch Rivals Fall Guys

UPDATE: I přes špatný začátek celého turnaje, kdy naši reprezentanti odehráli první dvě hry bez jediného bodu, jsme nakonec mohli sledovat zábavnou a napínavou podívanou. Kluci se po špatném startu zmátořili a začali jaksepatří bojovat o vzestupný postup tabulkou. Naši čeští soutěžící si tak nakonec získali slušný počet bodů, za který se nemusí stydět, a dokonce urvali i několik vítězství. I když se snažili, na další postup to už nestačilo a naši streameři tak končí na hezkém 13. místě s odpovídající odměnou. Za celý turnaj jsme mohli vidět pořádnou nálož pěkných akcí, zábavných momentů, ale i nezdarů, které jsme mohli společně sledovat na streamu!


Nový herní přírůstek Fall Guys se stal téměř okamžitě absolutním hitem, který hned po svém vydání naprosto ovládl celou platformu. Nová hra tak nadchla spoustu nových přiznivců svým milým zpracováním a hlavně kompetitivním duchem, který provází každé kolo této chaotické, ale zábavné a vysoce návykové hry. Celkový boom kolem nového titulu byl ale až tak obrovský, že již po chvilce se objevilo oznámení na Twitteru, které představilo připravované Twitch Rivals ve Fall Guys.

Už v samotném příspěvku můžeme vidět zájem mezi streamery, konkrétně u Lirika, o tuto nadcházející akci. Fall Guys se těšilo velkému úspěchu už ve své betě a nespočet hráčů lačně čekalo, až si hru budou moci zkusit na vlastní kůži. Když se tak konečně stalo, Fall Guys se stalo hitem nejen na Twitchi a drží si vysoké příčky dodnes. Nová zábava, která se dostala do současného kompetitivního prostředí, tak ještě více eskaluje s nadcházejícími Twitch Rivals, které odstartují esport v novém bláznivém titulu.

Turnaj pro 20 týmů, složených z 80 pozvaných streamerů, se před týdnem nejprve odehrál v Severní Americe, kde triumfoval tým streamera Castro_1021. Nyní však v datu 4. září přichází na řadu Evropa, podvečer tak nabídne parádní show! Týmy si zasoutěží o celkový prize pool 50 000 dolarů, přičemž vše odstartuje šesti hrami, kde se budou body připisovat skrze finálová kola. Celkový součet pak určí finální pořadí. Po šesti hrách budou následovat čtyři eliminační hry, kdy pokaždé vypadne polovina zbylých týmů. V tuto chvíli s určitostí nevíme, kdo všechno bude mezi pozvanými hosty, jedno je ovšem jasné – i my zde znovu budeme mít naše zástupce.

Mazarini před více než týdnem sdílel na sociálních sítích, že byl vybrán jako kapitán pro Českou republiku. Krátce na to už byly potvrzeni i jeho spoluhráči, kteří budou také z řad těch nejznámějších tváří domácího Twitche. Chybět nebude sám Agraelus, který už má za sebou i 20hodinový maraton s vysokým počtem výher. Pro něj to budou druhé Twitch Rivals, v Call of Duty si nedávno zahrál po boku spajKKa a AdisBaka. Třetím do party bude CzechCloud, který toho sice moc nevyhrál, ale u takové akce nemůže chybět. Čtvrtým členem týmu nebude Herdyn ani Artix, jak někdo tipoval, ale FlyGun. Nutno však dodat, že ten hraní Fall Guys věnuje opravdu hodně času a bude více než platným členem týmu. Všichni mají spolu natrénováno, takže se bude na co dívat!

Rozdělení prize money:

  • 1. místo: 7 000 $
  • 2. místo: 4 000 $
  • 3. – 5. místo: 3 000 $
  • 6. – 10. místo: 2 500 $
  • 11. – 15. místo: 2 000 $
  • 16. – 20. místo: 1 500 $

Streamy českého týmu: