Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch streamer Arcadum byl obviněn z manipulace s několika ženami

2. 9. 2021 | 18:02 Twitch.tv Twitch
Několik žen se obrátilo na sociální média, aby se podělily o své zkušenosti se streamerem Arcadum. V jednání jsou i jeho špatné obchodní taktiky, přičemž proces byl zahájen začátkem měsíce září a zatím se stále neví, jak dlouho bude probíhat. Celou situaci monitoruje na svém Twitter účtu.
Twitch streamer Arcadum
Twitch streamer Arcadum
Zdroj: Twitch.tv

Známý Twitch streamer Arcadum byl během minulého roku obviněn z manipulování s několika ženami. Ty přišly s prohlášením teprve před pár dny. Vysvětlovaly jejich zkušenost s Arcadem, tvrdí, že na plno využíval své vysoké pozice a zároveň jejich traumat z minulostí k tomu, aby s nimi mohl manipulovat v rámci sexuálního pohodlí.

Podle prohlášení jedné z žen, Kelly Siren, byla odstraněna z Arcadového "projektu" poté, co jeho dlouholetá přítelkyně našla důvěrné záznamy jejich konverzace. Kelly tvrdila, že ji bude stále obtěžovat a nutit k intimnímu kontaktu, jelikož se k tomu zavázala ve strachu ze ztráty jejich přátelství. Ve výpovědi uvedla následující:

Bála jsem se ho, pokaždé, když řekl, že ho to mrzí, zeptal se, jestli to opravdu chci. To dokazuje, že věděl, že mě tím obtěžuje. Přála bych si, abych mu místo vyhovění řekla na rovinu ne, ale nebylo pro mě snadné ho v tom konfrontovat.

Kelly Siren bohužel nebyla jediná, která měla takovouto zkušenost. Mnoho dalších žen sdílelo podobné příběhy o údajných manipulacích nebo sexuálních úmyslech streamera. Některá obvinění podrobně popisovala také jeho špatné obchodní taktiky. Další z údajných obětí Cri45 dokonce potvrdila, že ji při jejich konfrontaci uhodil. Tento čin v ní vyvolal PTSD, které si odnesla z minulých traumat. Arcadum přitom o její zranitelnosti moc dobře věděl.

Uhodil mě a to mi vyvolalo PTSD, nespala jsem kvůli tomu celé dny. Bylo to tak špatné, že jsem musela být hospitalizována. Manipuloval se mnou a využíval mě, protože věděl, že jsem zranitelná.

Arcadum se k této nepříjemné situaci vyjádřil až o pár hodin později. V tuto chvíli je situace v řešení a proces je tedy stále otevřen.

Štítky: Arcadum