Přejít k hlavnímu obsahu

Tým sezóny z Bundesligy je tady! Koho v něm najdeme po boku Lewandowského?

15. 5. 2021 | 11:25 EA SPORTS FC 24
Po velice atraktivním a obsahem nabitým LaLiga TOTS jsme se nyní dočkali německé Bundesligy. EA Sports si všimli toho, jak moc se celé komunitě zalíbilo, když se začali trochu více starat o obsah ve hře a tudíž vůbec nezpomalují a hned na první den si pro nás připravili milé překvapení.
Bundesliga TOTS
Bundesliga TOTS
Zdroj: EA Sports

Bundesliga TOTS je tady a EA Sports i nadále pokračují ve vydávání atraktivních karet. Jako už každým rokem můžeme znovu pozorovat naprostou dominanci Bayernu Mnichov a Borussie Dortmund. Deset z patnácti hráčů v celém TOTS patří právě těmto dvěma týmům, což poukazuje na to, jak silné oba tyto celky jsou.

Nyní už samotným hráčům. Ani tentokrát si neodpočineme od rapidních francouzkýsch obránců a jako skrytý klenot se dá považovat obránce Lacroix, ke kterému navíc vyšel v úkolové sekci i jeho francouzský kolega z Wolfsburgu Roussillon. Zapomínat také nemůžeme na ty opravdu drahé karty a jednou z nich je i záložník Bayernu Mnichov Leon Goretzka, který je speciální v tom, že každá jeho statistika na kartě je hodnocená 90+.

Kompletní Bundesliga TOTS
Kompletní Bundesliga TOTS
Foto: EA Sports

V úkolové sekci na nás prozatím čeká Nadiem Amiri z Leverkusenu, který se dá velice jednoduše získat přes Squad Battles/Rivals, a rovněž jsme se dočkali Flashback karty Jérôma Roussillona. Ten se dá zkompletovat přes Přátelské zápasy, což také není zrovna něco, co by někomu dělalo větší problémy.

Ve VTM sekci jsme se znovu dostali další Flashback karty, kterou je tentokrát Douglas Costa z Bayernu Mnichov v relativně příjemné cenové relaci okolo krásných 300 000 coinů. Pokud ale hrajete FIFU pravidelně, tak vás tato karta vyjde na daleko méně vzhledem k tomu, že zatím bylo během TOTS hodně karet skoro zadarmo, a právě tito hráči se dají použít k tomuto účelu. Rovněž vyšel i Max Kruse, ale tato karta působí dojmem, že už je až moc zastaralá a radši můžete investovat své peníze a karty do něčeho jiného. 

Úkolové karty
Karty z VTM sekce
Štítky: TOTS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.