Přejít k hlavnímu obsahu

Ultimátní crossover: CS:GO představuje kolaboraci s Halo

26. 11. 2019 | 23:55 Counter-Strike 2
V poslední době zejména Fortnite představuje řadu zajímavých kolaborací se slavnými značkami či postavami. Ale že by se Valve dali pro CS:GO dohromady s jednou z největších herních sérií? To nevěřícně koukáme.
Halo + CS:GO
Halo + CS:GO

Už 3. prosince dorazí na Steam titul s názvem Halo: Reach, tedy pokračování slavné série od Microsoftu, která proslula na platformě Xbox. Při této příležitosti vyjde na Steamu na celá kolekce The Master Chief, jejíž součástí jsou její předchozí díly i ten následující s pořadovým číslem 4, který zatím nemá stanovené datum vydání.

Právě při příležitosti této spolupráce dnes do CS:GO dorazil menší update, který přichází teprve týden po největší operaci v historii. V rámci vzájemné propagace s 343 Industries byla do hry přidána Halo Capsule se sedmnácti tématickými nálepkami. To ale není všechno! Pokud jste fanoušky série Halo, tak po zakoupení The Master Chief Collection a odehrání určitého herního času obdržíte do CS:GO také music kit. A to se vyplatí! 

Halo Capsule
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.