Přejít k hlavnímu obsahu

Ultimátní tým sezóny je tady! Nemůže chybět Ronaldo, Messi ani Mbappé

5. 6. 2021 | 16:15 EA SPORTS FC 24
Cyklus týmu sezóny, jako už klasicky, uzavírá Ultimátní TOTS. Jedná se o výběr těch nejlepších karet ze všech zatím vydaných lig. Samozřejmě nemůže chybět Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a Kylian Mbappé. Rovněž se dá očekávat o něco lepší obsah v úkolové a SBC sekci hry.
Ultimate TOTS je tady!
Ultimate TOTS je tady!
Zdroj: Nepenthez

Jedna z největších promo akcí celého roku se blíží ke svému konci. Tým sezóny byl v mnoha ohledech určitě jednou z těch lepších akcí, ale nedá se říct, že by to bylo něco fantastického. Vydaný obsah připomínal spíše horskou dráhu a vypadalo to, že v EA Sports vydávají karty podle toho, jakou mají náladu. Španělská a německá liga byly určitě nejlepší, co se týká vydaných hráčů. Naopak velkým zklamáním byla Premier League a Ligue 1.

Teď je tady Ultimátní Tým sezóny, který ty nejlepší vydané TOTS karty spojil do jednoho celku, jenž se bude nacházet v balíčcích až do příštího pátku. Je zajímavé, že se EA rozhodlo pro začlenění šestí hrotových útočníků. To je docela dost vzhledem k tomu, že je v hlavním týmu pouze patnáct hráčů. Chybí určitě stopeři jako je Varane a Lacroix. Zajímavostí je také absence Neymara. Samozřejmě Cristiano Ronaldo, Lionel Messi a Kylian Mbappé táhnou velkou pozornost, ale i tak se jedná o dost zvláštní krok.

Co se týká úkolů a SBC, tak jsme se dočkali TOTS Moments Manuela Lanziniho za jeho famózní trefu proti Tottenhamu při remíze 3:3. Tato karta se dá považovat za jeden z těch nejlepších úkolů za celý rok. Není nijak těžký na dodělání a karta samotná toho nabízí docela hodně. V SBC sekci nám EA Sports nenadělili nic speciálního kromě Ousmana Dembeleho. Ten vychází cenou zhruba na 730 000 coinů. Není to zrovna malá částka, ale karta samotná vypadá opravdu lahodně.

Kompletní Ultimate TOTS
Kompletní Ultimate TOTS
Foto: EA Sports
Štítky: TOTS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.