Přejít k hlavnímu obsahu

Unikátní stolní hra? Zapojte se do soutěže s Guseppe a Mechs vs. Minions může být vaše!

16. 10. 2021 | 15:59 League of Legends PR článek
Stolních her s počítačovou tématikou není nikdy dost! Propojit smyšlené herní světy s kreativitou a zábavou v realitě je vždycky zajímavé a nyní vám ve spolupráci s Guseppe přinášíme možnost rozšířit si sbírku vašich stolních her. Stačí se jenom zapojit do soutěže, ze které se následně budou losovat vítězové různých cen a jednou z nich je hra Mechs vs. Minions!
Mechs vs. Minions
Mechs vs. Minions
Zdroj: Riot Games

Mechs vs. Minions je stolní hra pro 2-4 hráče, ve které máte za úkol jakožto čtyřčlenná skupina postav ze světa League of Legends (Corki, Tristana, Heimerdinger a Ziggs) zastavit postupnou invazi nově vytvořených záškodnických minionů. Celá hra má svůj vlastní příběh a unikátní tématické mise, které vyzkouší vaše schopnosti spolupráce, programování a pilotování. Co dělá tuto hru ještě více vzácnou je to, že se už nedá v Česku koupit, takže se jedná o docela kvalitní sběratelský kousek.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

Jediné, co musíte udělat pro to, abyste byli zařazeni do slosování o tuto unikátní stolní hru, je to, že navštívíte stránky níže (stačí kliknout na banner) a splníte úkoly, které jsou zde vypsány. Čím více úkolů splníte, tím větší šanci na výhru budete mít. Losování vítězů o tuhle cenu proběhne během finálového víkendu Guseppe MČR v League of Legends od 12. listopadu, takže to nezmeškejte. Navíc je potřeba zmínit, že některé úkoly se po nějaké době mění a přinášejí možnost získat více bodů.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.