Přejít k hlavnímu obsahu

Už tohle pondělí proběhne velký HyperX LoL Nightcup s dotací 25 tisíc korun

15. 11. 2020 | 23:50 League of Legends
V průběhu týdne jsme oznámili velkolepou spolupráci, díky které vám v následujících týdnech přineseme čtyři turnaje s celkovým prize poolem 100 tisíc korun. Jako první půjde na řadu týmové zápolení v League of Legends.
HyperX LoL Nightcup
HyperX LoL Nightcup

Následující pondělky budou velké, protože turnaje ve hrách od studia Riot Games vždy stojí za to! V kooperaci s HyperX a ambasadorem CzechCloud jsme si připravili velkou sérii napřič několika populárními tituly. Všechno vypukne v pondělí 16. listopadu, kdy je na programu první turnaj, konkrétně v League of Legends. Na hráče nečeká žádný složitý formát ani sáhodlouhé kvalifikace, prostě jen stačí dát dohromady čtyři kámoše a přihlásit se zde. Jeden jediný turnaj znamená jednu jedinou šanci uspět. Vítězný tým klasického Single Elimination pavouka si odnese 20 000 Kč do kapsy, cenou útěchy pro stříbrný tým bude alespoň 5 000 Kč. Jdete do toho?!

Kompletní harmonogram HyperX turnajů:

Oficiálním produktem celé této turnajové série je herní klávesnice HyperX Alloy Origins s mechanickými spínači HyperX Red. Tato klávesnice je absolutní špičkou, více informací a možnost ji zakoupit naleznete zde.

HyperX Alloy Origins
Štítky: HyperX, Riot Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.