Přejít k hlavnímu obsahu

Už zase?! League of Legends klient má další nepříjemný bug

23. 3. 2021 | 14:52 League of Legends
Rozbitý klient není žádnou novinkou, ale pokaždé když se najde nějaká chyba, tak na ní lidé rádi upozorní. Něco podobného nastalo včera odpoledne, když hráči neviděli nikoho ve svém seznamu přátel. Naopak pokud už byli s někým ve vyhledávání zápasu, mohlo se stát, že jednomu člověku hra zápas našla a druhému ne.
Problémy klientu
Problémy klientu
Zdroj: Riot Games

My hráči si velice rádi si stěžujeme na klient v League of Legends a včerejšek nám k tomu dal další příležitost. Během odpoledních hodin byl na evropských serverech zaznamenán bug v podobě toho, že jste nikoho neviděli v seznamu přátel. Tento problém mohl být pro některé lidi velice matoucí a nemuseli nutně vědět, co se děje. To ovšem není ani zdaleka vše. Pokud se vám povedlo dostat do lobby se svými přáteli, tak se mohlo stát, že někomu to hru našlo a někomu ne. Jako kdybyste ani nebyli s nikým ve skupině.

Jako řešení tohoto problému hráči hlásili, že si stačí jen přehodit na herní mód ARAM a zpátky. Další řešení bylo po každém zápase restartovat celou hru. Riot Games byli o těchto problémech informováni a uvidíme, zda tyto bugu přetrvají, nebo s nimi rychle zametou.

Bohužel se ovšem nejedná o jediný problém, který se v posledních dnech objevil. Většinou v průběhu turnajů Clash dochází k nejvíce chybám a bugům. Právě jeden takový se objevil během Clashe v minulém týdnu, kdy někteří hráči nebyli schopni si mezi sebou prohodit šampiony, takže to nakonec dopadlo tak, že někteří lidé hráli jiné postavy a jiné role než chtěli. Právě toto mohlo některé týmy stát klidně i výhru a naději na zisk trofeje.

Štítky: Riot Games
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.