Přejít k hlavnímu obsahu

V úterý nás čeká pátý závod letošní sezóny Virtual GP

17. 5. 2021 | 21:47 Virtuální závody
V posledním závodě na japonském okruhu Twin Ring Motegi, který se uskutečnil minulý týden, se podařilo Lukášovi Přádovi snížit dosavadní náskok jezdců týmu Entropiq. Jak to dopadne tentokrát se dozvíš už zítra v sedm večer.
Donington
Donington
Zdroj: Virtual GP

Při páté zastávce letošní sezóny Virtual GP se navrátíme zpátky do Evropy, tentokrát závod totiž pohostí klasický britský okruh Donington Park. Trať se nachází nedaleko překrásného hradu Donington, kde pravidelně hostí celou řadu populárních závodních sérií a turnajů. Opět se pojede s vozy značky Mercedes-AMG GT3, které se letos ukáží téměř naposledy, závod ve Velké Británii je totiž předposledním, kde budou použity. Ve zbytku sezóny se jezdci posadí do formulí značky Mercedes-Benz, konkrétně půjde o monoposty Dallara IR18, které jsou známé především z americké série IndyCar.

Průběžné pořadí jednotlivců
Průběžné pořadí jednotlivců
Zdroj: Virtual GP

Tabulce i přes poslední výhru Lukáše Přády z ERT Racing Teamu stále dominuje Lukáš Podstata reprezentující organizaci Entropiq. Díky jeho předešlým dvěma prvním místům a dosavadním konzistentním výkonům si nad druhým Lukášem drží náskok 19 bodů. Třetí příčku v průběžné tabulce jednotlivců prozatím drží Martin Nejedlík ze stáje Benzina ORLEN. O dalším průběhu letošní sezóny těch nejlepších virtuálních závodů u nás se rozhodne už zítra v 19:00, kdy se jede další závod. Sledovat ho, stejně jako minule, můžeš na kanálech Virtual GP na sítích Twitch, YouTube a Facebook nebo na Twitch kanále PLAYzoneUP. Již podruhé se také uskuteční živé vysílání na televizních obrazovkách O2 TV Sport, kde závod můžeš sledovat jakbysmet. Pokud se už teď nemůžeš dočkat, můžeš si čekání zkrátit zhlédnutím posledního závodu na japonském okruhu Motegi níže.

Zdroj: virtualgp.cz
Štítky: Virtual GP
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.