Přejít k hlavnímu obsahu

V LoL Showmatchi se v rámci Kaktus Streamers Cupu utká RedgieBeardo proti Shadyemu

25. 6. 2020 | 15:00 League of Legends
Kaktus Streamers Cup jde do třetího a závěrečného souboje, v němž se ve hře League of Legends utkají členové Entropiq v čele s RedgieBeardem proti týmu vedeným známým streamerem a komentátorem Shadyem.
Kaktus Streamers Cup
Kaktus Streamers Cup

Filip "RedgieBeardo" Tutko si do sestavy vybral hned tři své spoluhráče z PUBG týmu Entropiq: Nowikka, Hawkiho a Doubla. Jde o zřejmě nejlepší PUBG tým u nás, ale nyní kluci musí ukázat, zda svou kvalitu dokáží potvrdit i v úplně jiném světě, a to v oblíbeném MOBA titulu League of Legends. Pátým členem se stal známý tvůrce a bývalý kompetitivní hráč Hearthstone CzechCloud, který do organizace nedávno vstoupil jako content creator. Na druhé straně Summoner's Riftu bude stát Marek "shadye" Hovanec a spolu s ním jeho skvadra: wEnix, Pospa, Sickernie a BeneG_.

Kaktus playzone

Hrát se bude ve čtvrtek od 18 hodin a zápas bude probíhat systémem BO5. Sledovat jej můžete na kanálech obou lídrů: RedgieBearda a Shadyeho. Kaktus Streamers Cup je exhibičním kláním pro dobrou věc a v CS:GO klání Lelek porazil bladeův tým 3:2. V následném klání si Dev1 se svým mixem poradil proti SpajKKovi ve Valorantu a nyní přichází třetí a taky finální bitva. Díky spolupráci s mobilním operátorem Kaktus a jeho simza100 jsme schopni v těžké době zrealizovat netradiční měsíční online soutěž na podporu nadačního fondu Klokánek, jenž se stará o ohrožené děti. Společně s Kaktusem jsme se rozhodli podpořit právě tento fond z důvodu, že ohrožené děti to mají za současné situace, kdy panuje sociální izolace, ještě těžší než běžně a my bychom jim v těchto těžkých časech rádi pomohli.

Kaktus jako titulární partner věnoval fondu Klokánek úvodních 10 000 Kč a budeme rádi, když se následně zapojíte vy, ať už budete fandit jakémukoliv streamerovi. Peněžní dary bude možné zasílat na sbírkový účet 3055103/0300 s variabilním symbolem 777, nebo formou DMS plateb ve formátu DMS FODKLOKANEK 30 / 60 / 90 na telefonní číslo 87 777 (koncovka textu značí cenu SMS a tedy hodnotu daru, tj. 30, 60 nebo 90 Kč). Více o Fondu ohrožených dětí najdete webu fod.cz.

RedgieBeardův stream:

Shadyeho stream:

Štítky: Kaktus