Přejít k hlavnímu obsahu

V sedmém závodě Virtual GP konečně uvidíme formule v akci. Už dnes večer!

15. 6. 2021 | 08:00 Virtuální závody
Druhá polovina letošní sezóny Virtual GP odstartuje už zítra večer, tentokrát na britském okruhu Silverstone. Vozy Mercedes GT-3 nahradí formule Dallara IR18, které jsou o poznání rychlejší a téměř určitě zahýbají se současným stavem tabulky.
Silverstone
Silverstone
Zdroj: Virtual GP

Po dvoutýdenní pauze od posledního závodu na okruhu Nürburgring je tu konečně další zastávka Virtual GP. Tentokrát se virtuálně přemístíme opět do Velké Británie, tentokrát na klasický podnik Silverstone. Právě tam, stejně jako minulý rok, i letos poprvé uvidíme závodníky nasednout do formulí Dallara s označením IR18, které můžete znát hlavně z americké série IndyCar. Změna vozu určitě dá turnaji nový nádech, formule mají totiž oproti modelům GT-3 úplně jiný styl řízení, rychlost, přítlak i jiný a hlavně více detailní model poškození. To v praxi znamená, že i malý střet dvou vozů bude znamenat pro oba závodníky velký problém.

Virtual GP tabulka
Virtual GP tabulka
Zdroj: Virtual GP

Další závod sezóny můžete sledovat v úterý od 19:00 například na našem Twitch kanále PLAYzoneUP . Živé vysílání bude probíhat i na O2 TV Sport, kde najdeš i reprízu ve středu od 19:30. Uvidíme, zdali se bude Lukášovi Podstatovi dařit ve formuli stejně tak, jako do nynějška, nebo ztratí své vedení a dá šanci konkurentům.

Zdroj: virtualgp.cz
Štítky: Virtual GP
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.