Přejít k hlavnímu obsahu

V4 Festival: ENTERPRISE jdou senzačně dále, eSuba a SINNERS naopak vypadávají

17. 11. 2021 | 15:10 Counter-Strike 2 Live coverage
V4 Future Sports Festival vstupuje do své hlavní fáze, kde už se přidávají i největší hvězdy letošního line-upu. Mezi nejlepší osmičkou se nachází také tři naši zástupci, kompletní česko-slovenská výprava totiž parádně zvládla předkolo a bude mít šanci vyzvat velká jména.
Rozpis čtvrtého dne
Rozpis čtvrtého dne
Zdroj: V4 Future Sports Festival

Play-In fáze třetího ročníku V4 Future Sports Festivalu byla pro české a slovenské barvy naprosto parádní. eSuba senzačně porazila favorizované AGO a následně postoupila jako první přes ONYX. Stejné soupeře po úvodním překvapivém zakopnutí zvládli pokořit také SINNERS, kteří by měli být naší největší nadějí na celkový úspěch. Třetím do party jsou samozřejmě ENTERPRISE, jenž postoupili přes Wislu Krakow a Budapest Five.

Turnaj je sice stavěný především jako šance pro státy Visegrádské čtyřky, ale polská a domácí výprava už jsou venku. Česko a Slovensko zachraňují náš region! Díky tříčlenné účasti v hlavní fázi je navíc už teď jasné, že budeme mít minimálně jednoho zástupce v šestičlenném play-off. Nyní se ale pojďme soustředit na skupiny.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

Všechno odstartuje skupina A, do které byli nalosováni největší favorité na titul, Gambit Esports, a také naše eSuba. Čtveřici doplňují Fiend a BIG, což jsou další zvučná jména. Pro postup dále je potřeba alespoň jednou vyhrát, takže doufáme, že benq1ho svěřenci naváží na formu z úvodní části. Ve skupině B se posléze hned na úvod odehraje další z mnoha pikantních duelů mezi ruskou sestavou Entropiqu a českou jedničkou SINNERS. Další želízko v ohni v podobě ENTERPRISE zase odstartuje svoji cestu proti Movistar Riders. V hlavní části V4 Festivalu už si soupeře vybírat nejde, tak doufáme, že budeme mít v play-off co nejpočetnější zastoupení! Pro postup dále je potřeba jednou zvítězit, kdo zaznamená výhry dvě, tak jde přímo do semifinále.

V4 Festival: skupina A
  Rusko Gambit9      
 Středa 10:00   Bulharsko Fiend-   
  Bulharsko Fiend16      
    Čtvrtek 13:00   Evropa Vítěz A4 
  Německo BIG16      
 Středa 11:15   Německo BIG-   
  Česká republika eSuba10     Evropa Poražený A4 
         
     Rusko Gambit2   
    Středa 15:00   Rusko Gambit 
     Česká republika eSuba0   
V4 Festival: skupina B
  Rusko Entropiq16      
 Středa 12:30   Rusko Entropiq-   
  Česká republika SINNERS2      
    Čtvrtek 16:30   Evropa Vítěz B4 
  Španělsko Movistar Riders11      
 Středa 13:45   Slovensko ENTEPRISE-   
  Slovensko ENTEPRISE16     Evropa Poražený B4 
         
     Česká republika SINNERS-   
    Středa 18:30   Evropa Vítěz B3 
     Španělsko Movistar Riders-   
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.