Přejít k hlavnímu obsahu

Věděli jsme, že můžeme vyhrát. Rozhovor s vítězem Samsung MČR ve Wild Riftu

29. 11. 2021 | 20:27 Wild Rift Rozhovor
Na rozhovor po vítězném finále Samsung MČR ve Wild Riftu k nám zavítal topař týmu IMPORTant Players Ryuh. Od něj jsme se dozvěděli, jak se vůbec dostal k hraní na českých turnajích a také to, jaká byla očekávání a cíle před začátkem. Na to, že spolu tým před MČR stihl odehrát jen pár her, výkon předvedli nádherný a zaslouženě si tak odnáší pohár mistra České republiky.
Rozhovor s hráčem Ryuh
Rozhovor s hráčem Ryuh
Zdroj: PLAYzone

Název IMPORTant Players nemá tento tým náhodou, protože v jeho základní sestavě nastupují hned dva zahraniční hráči, midař Zour a topař Ryuh, kterého jsme si po úspěšném finále pozvali k nám na rozhovor. V závěrečné sérii Samsung MČR ve Wild Riftu si tenhle mix hráčů zvládl poradit s týmem BloodyDevils, kteří do play-off vstupovali po skupinové fázi jako jasný favorit. Ovšem MČR píše každý rok krásné příběhy a historicky první titul ve Wild Riftu si odnášejí IMPORTant Players, gratulace hoši!

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.