Přejít k hlavnímu obsahu

Vikingekrig Esports oficiálně oznámili akvizici Asccorra

2. 6. 2020 | 21:53 Counter-Strike 2
Možná jste si mohli všimnout, že tým Vikingekrig Esports v poslední době hraje v lehce pozměněné sestavě. Parta v čele s vergiLem s novým pátým hráčem dohrávala také základní část 2. Tipsport COOL ligy a i když se více než šesté místo právě tady vybojovat nepodařilo, tak nová posila je s tímto týdnem oficiální.
Vikingekrig Asccorr
Vikingekrig Asccorr

Když musí někdo přijít, tak zákonitě se z týmu někdo poroučí. Karta v řadách vikingů tentokrát padla na Samuela 'Snake' Hriadela, který v tuto chvíli již střílí v barvách Absolute Legends, se kterými se teoreticky může s Vikingekrig potkat již brzy v baráži o postup do letní sezóny 2. Tipsport COOL ligy – pokud tedy uspěje v otevřené kvalifikaci. Vikingové skončili v této soutěži na šesté místě, a tak je bude čekat vítěz kvalifikačního turnaje. Do něj už oficiální nastoupí s novou akvizicí, kterou je Roman 'Asccorr' Svitek, jenž vikingský klantag nesl hrdě před jménem i v závěru základní části 2. Tipsport COOL ligy. To byl teprve v týmu jako host, v této roli se však osvědčil a stává se vikingem na plný úvazek. Kromě udržení se v zmíněné Tipsport COOL lize je důležitým cílem Vikingekrig také se poprat o postup do Sazka eLEAGUE, kde v Open divizi zatím drží hezké druhé místo.

Celá sestava týmu vypadá následovně:

 Slovensko Miloslav 'm0nsterr' Gáplovský
 Česká republika Filip 'Lueg' Uxa
 Česká republika Marek 'KanoO' Šilhavý
 Slovensko Lukáš 'vergiL' Majerik
 Slovensko Roman 'Asccorr' Svitek

Chcel by som definitívne privítať Asccorra, ktorý nás zastupuje nejaké posledné dva týždne a ukázal sa v tom najlepšom svetle, spoločne sme vyhrali už pár zápasov. Veľmi ma mrzí, že prišla zmena, pretože ja sám som za to, aby sa problémy v 1. rade riešili predtým, ako sa budú meniť hráči.

Dali sme si posledných 5 mesiacov naozaj záležať, a boli to veľmi krušne chvíle a dospeli sme k tomu, že je nutná zmena. No v tomto prípade si myslím, úprimne, že aj pre Snaka ktorému veľmi pekne ďakujem za spoluprácu a energiu, ktorú do tímu venoval, tak aj nám z tohto prestupu vzíde to najpozitívnejšie. Prajem Snakovi to najlepšie do budúcna určite posilní každý tím, ktorý joine, a u nás prajem Asccorrovi to najlepšie, čo sa len dá.

vyjádřil se vergiL, nejzkušenější člen sestavy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.