Přejít k hlavnímu obsahu

Vlastníci XBOXU hlásí první vážný problém v nové FIFĚ! Hra se sama od sebe vypíná

25. 9. 2021 | 08:24 EA SPORTS FC 24
S příchodem nových ročníků FIFY a jiných sportovních her od EA Sports přichází také první problémy a ohlasy. Po té, co EA zveřejnili všechny trailery a novinky ve FIFĚ 22, spustili také desetihodinový early access, který ukázal slabiny a bugy nového ročníku. Nelibé bugy zaznamenali jako první hráči Xboxu.
FIFA 22
FIFA 22
Zdroj: EA Sports

Organizace EA Sports, mající na starost FIFU, NHL a mnoho dalších sportovních her, se opět potýká s problémy. Tato kanadská organizace má velmi oblíbenou řadu her, která má ovšem už několik let značné množství nedostatků, chyb a diskutabilních vlastností. Konkrétně ve FIFĚ byla vždy největší řeč o nespravedlivých lootboxech nebo proměnlivém gameplayi. FIFA22, s oficiálním vydáním 1. října, má momentálně pro všechny hráče s přeobjednávkou k dispozici 10 hodin čistého hraní, k čemuž došlo vůbec poprvé. Hráči si tak můžou osahat nový ročník a udělat si první obrázky o nové FIFĚ. S možností hrát nebo vůbec zapnout FIFU mají ale problémy majitelé Xboxu.

Držitelé Xboxu mají podle všeho velký problém, a to ten, že se jim vypíná konzole při hraní některých titulů od EA Sports. Největší ohlas je pochopitelně od příznivců FIFY. Ti si společně s playery Maddenu a NBA stěžují na opakované vypínání hry při hraní zápasu. Fanoušci NBA 2K22 si také stěžují na jeden konkrétní kurt - Cancha Del Mar, který při hraní jednoduše zmizí. Postižení fanoušci problém hlásili jak Xboxu, tak i EA Sports, reakce však přišla jen od jedné firmy, a to od Xboxu. Kanadská organizace EA Sports opět dělá mrtvého brouka a fanoušci jsou bez jakékoliv odezvy, na to si už za poslední roky ale zřejmě zvykli. Příležitostí k tomu měli opravdu dost

EA Sports má v posledních letech svůj spravedlivý podíl na kritice, ačkoli je spojena s několika negativními ohlasy a hlavně soudními problémy, které umocňují to, že je někde vážný problém. My, snášenliví fanoušci FIFY, můžeme jen doufat, že ročník s pořadovým číslem 22 bude bez nějakých velkých problémů a konečně si hru užijeme.

Štítky: EA Sports, Xbox