Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Last Call: Představení hráčů

26. 10. 2018 | 21:51 Hearthstone
Již toto pondělí se osmička nejlepších hráčů utká o poslední dvě místa na Vodafone MČR. Na koho se můžete těšit?
Last call
Last call

Zajímavé je, že i když je Last Call posledním kvalifikačním turnajem, vidíme na něm samé známé a kvalitní hráče. Logicky skvělé pro samotný turnaj, na druhou stranu je to ale smutné – to když si uvědomíte, že šest z nich na MČR nebudete moci vidět. Hráči ale zase mají o to větší motivaci hrát tak nejlépe, jak dokážou. A ať si postup odnese kdokoliv, měli byste o nich něco vědět. Proto vám přinášíme krátké medailonky (a důvody, proč byste měli držet palce právě jim z pera admina skeriho) ke každému z nich!

martim

Hráč ze stáje Inside Games měl na konci kvalifikace na Vodafone MČR třetí nejvyšší bodový zisk. Ale už jenom to, že musí hrát na Last call turnaji, je pro něj dost možná zklamáním, od přímého postupu ho totiž dělily jen desítky bodů. Nakonec ho ale v souboji do posledního dechu porazil Scruffy. Teoreticky by ho to už ale za chvíli nemělo mrzet, na turnaji bude za hlavního favorita.

Proč mu fandit: Je to slovenský špílmachr, který bojuje o třetí mčr v řadě. Mimo karetní hry sportovec a student MatFyzu v Praze, všestrannost je jeho druhé jméno

RybkaPipka

Reprezentanta Inaequalis zná snad každý. RybkaPipka si svou pověst vybudoval nejen tím, že je skvělý hráč, ale také svou nezaměnitelnou image. Jaké jsou na Last callu jeho šance? Stejně jako u zbytku startovní listiny, postup by překvapením nebyl, půjde prostě o to, jaké decklisty zvolí a jak mu bude přát štěstíčko.

Proč mu fandit: Pokud už se nemůžete koukat na uhlazené kravaťáky, je tohle hráč pro vás. Zkrátka výrazný jak vzhledem, tak dovednostmi.

BlizzconJan

Nejmladší hráč nejen na startu Last call turnaje, ale snad Hearthstone na vysoké CZ/SK úrovni obecně. Jeden z trojice nadějných HS bratrů hájí barvy eEriness a postoupit na MČR by si určitě přál. Být na něm nejmladším hráčem by prostě bylo cool!

Proč mu fandit: Může být nejmladším účastníkem MČR. Můžeme se dočkat bratrského souboje ve finále. 

Jožo

Hráč L2P Gaming, známý mimo jiné tím, že letos reprezentoval Slovensko v HGG. Jeho naděje na postup nejsou o nic menší než ostatních, takže pokud nebude chtít pouze pobavit svými decky, nebylo by překvapením vidět ho na MČR.

Proč mu fandit: Je milovník humoru a humorných decků. I kdyby nevyhrál, jeho balíky zůstanou v paměti dlouho!

JoŽo

ecoo

Hráč eSuby, jehož absence by na MČR byla opravdu smutná. Někdo si ale toho Černého Petra bude muset vylosovat a boj o postup bude zkrátka opravdu vyrovnaný. 

Proč mu fandit: Hrál každou Sklizeň, ale na streamu nevyhrál jediný zápas. Postup by pro něj byl opravdovou satisfakcí!

Zataro

Třetí reprezentant Slovenska na letošních Global Games na startovní listině a hráč ECLOT Gaming do bojů o postup promluví nejspíše velmi výrazně. Kdyby se na MČR nakonec opravdu dostal, nebylo by to žádné překvapení.

Proč mu fandit: Je to milovník sportu, který už není žádný rozjívený mladík. Své zkušenosti ze života zužitkuje i ve hře.

Naruto21

Snad jediný hráč Hearthstone, který v něm reprezentuje svoji školu, to je Naruto21. A i když je to trošku podivné, talent mu určitě nechybí – jak jsme ale již několikrát říkali, postoupit z takto nabitého Last call turnaje není nic lehkého.

Proč mu fandit: Legenda s nejdelší sérií proher na PLAYzone, má šanci překonat svou pověst postupem na MČR a váš support by mu v tom mohl pomoct!

Pardub

A startovní listinu uzavírá námi všemi milovaný aggro hráč, Pardub. A i když postoupil těsně, určitě nebude hrát druhé housle. Šance má papírově stejné jako ostatní, rozhodovat budou i u něj především decky a pověstné RNG.

Proč mu fandit: Máte rádi kontroverzní výroky a neotřelé účesy? Potom je Dubínek Kmínek člověk přesně pro vás!

Patička
Štítky: Last call
miluju videohry a hlavně ligu legend