Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers v prodloužení porazili eEriness MARVO a zahrají si o postup proti CZC.eSubě

20. 11. 2020 | 13:46 Counter-Strike 2
Třetí den Vodafone MČR 2020 otevřel souboj Dark Tigers vs. eEriness MARVO, což byl duel o přežití ve skupině A. eEriness ve středu sice trápili na Mirage eSubu, tentokrát se jim ale tolik nevedlo a když nezvládli svůj pick, začalo se smrákat. Na Nuke však oproti předpokladům kousali a nechybělo mnoho, abychom šli na Overpass. DTG ale na poslední chvíli srovnali a sérii uzavřeli v prodloužení.
Dark Tigers vs. eEriness MARVO
Dark Tigers vs. eEriness MARVO

Na úvodní mapě Mirage lépe začali Dark Tigers, když se po vyhraných pistolkách nenechali zaskočit ani od Galilů. eEriness MARVO se většinu času snažili o rychlé entry fragy, které jednou vyšly, jednou ne. Většinu kol ale DTG konsolidovanou obranou útoky ubránili, ačkoliv na závěr první strany ztratili zbytečné kolo ve 4 hráčích proti 2 soupeřům s nízkými životy. Oproti prvnímu zápasu eEriness to tentokrát nestřílelo hvězdě týmu stinxovi.

Na začátku druhé poloviny se naopak rozjel desty, který si za první dvě kola připsal 7 killů a jeho spoluhráč přidal ještě kolo osmé. Na dlouhou dobu to bylo ale všechno, protože Dark Tigers se rozjeli a společnou týmovou prací procházeli obranou ve všech koutech mapy. V kole s číslem 24 sice DTG zpomalili a eEriness MARVO je dokázali obehrát, v tom následujícím ale MAXX otevřel B site dvěma entry fragy a zakončil mapu soupeře skórem 16:9.

Druhá mapa byla volbou Dark Tigers, kteří mají Nuke hodně silný. Podle toho také na něj vstoupili, když získávali všechny tři první body na spodním B site. eEriness na to dvakrát kontrovali, ale poté DTG získali další čtyři body v řadě. Sedm kol za slabší útočnou stranu jim ale stále bylo málo, takže ačkoliv eEriness MARVO ke konci strany pár kol vyhrát ještě dokázali, tak pro Dark Tigers bylo skóre 9:6 na Nuke více než příznivé.

Outsider ale do útočné strany vstoupil hodně dobře. Vyhrané pistolky jej nastartovaly a celkem vyhrál šest kol v řadě. Dark Tigers ale následně nenechali soupeře clutchnout a dokázali opět srovnat. eEriness MARVO se však s turnajem rozloučit nechtěli a zvládli důležité kolo, když DTG nechali destyho položit sekundu před koncem kola. Nejvíce vidět však byl Lastík a díky jeho schopnostem s AUGem se šlo do prodloužení. Tam byl stejný hráč opět vidět, takže DTG konečně zvládli lépe CT stranu a úspěšnými útoky dotáhli po komplikacích výhru 19:16.

Tohle byl ale teprve začátek pátečního dne. Nyní se bude hrát o přežití ve skupině B, kde se proti sobě v těžkém duelu postaví Entropiq a ENTERPRISE esports, načež se podruhé do akce postaví Dark Tigers. Na ty v boji o postupové místo v semifinále čeká zhruba v 17:00 CZC.eSuba. Potvrdí tygři, že na eSubu dlouhodobě umí?

eEriness MARVO vs. Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.