Přejít k hlavnímu obsahu

Zápas o 3. místo je tady. Odnese si bronz eSuba, nebo jí Dynamo Eclot vrátí prohru ze skupiny?

28. 11. 2021 | 10:25 Counter-Strike 2 Preview
Čtyři dny jubilejního Vodafone Mistrovství České republiky ve hře Counter-Strike: Global Offensive jsou za námi. To hlavní je ale teprve před námi! Dnes se budou rozdávat cenné kovy, jako první samozřejmě půjde o ten bronzový. eSuba a Dynamo Eclot se potkali již ve skupině, tenhle zápas ale může být úplně o něčem jiném.
DNE vs. ESB
DNE vs. ESB
Zdroj: PLAYzone

Týmy eSuba a Dynamo Eclot začaly svoji cestu ve skupině A. Oba na úvod vyhrály, následně se utkaly o první místo v semifinále a tento zápas lépe vyšel eSubě. DNE sice zvládli první mapu Inferno, kterou si zvolili, modrá krev je ale v comebackové náladě a podařilo se jí sérii otočit dvěma kvalitními výkony na mapách Vertigo a Mirage. Totéž se jí povedlo už dříve proti GLORE, bohužel to však nezopakovali v semifinále, kde nestačili na ENTERPRISE. Dynamo Eclot do finále neprošlo přes SINNERS, ačkoliv hříšníkům nepříjemně zatápělo.

Teď je tady ale finálový den, který odstartuje duel o třetí místo právě mezi těmito dvěma týmy – eSubou a Dynamem Eclot. První jmenovaný se po celé konání vrcholného turnaje letošní sezóny může opřít o skvostnou podporu z publika, pověstný šestý hráč by mohl být klíčový i tady. Vzhledem ke vzájemné bilanci bude eSuba favorizovaná i v souboji o bronz, Dynamo Eclot ale hraje také znamenitě a určitě se dočkáme parádní bitvy. Na jedné straně se můžeme těšit na skvěle střílejícího blogg1se a jeho duel s neméně úderným capseNem, hodně to však na turnaji střílí také nbqqovi. Hvězdy nechybí ani na jedné straně, a že jich není málo. Rozhodovat však bude hlavně týmový výkon a mentální nastavení, protože odejít z play-off jako jediný medaile nechce nikdo.

Vodafone MČR 2021: Play-off pavouk
  Česká republika SINNERS2      
 Sobota 16:00   Česká republika SINNERS-   
  Česká republika Dynamo Eclot0      
    Neděle 14:00   Česko + Slovensko Šampion 
  Česká republika eSuba1    Vítěz 
 Sobota 19:30   Slovensko ENTERPRISE-   
  Slovensko ENTERPRISE2      
     Česká republika Dynamo Eclot-   
    Neděle 10:30   Česká republika 3. místo 
     Česká republika eSuba- 3. místo 
MČR PC
Štítky: MČR, eSuba, Dynamo Eclot
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.