Přejít k hlavnímu obsahu

Vše, co potřebujete vědět o mimozemských parazitech

16. 6. 2021 | 08:08 Fortnite
Sezóna sedm je v plném proudu a mimozemšťané se na ostrově začínají cítit jako doma. Stále ale čekáme na příchod mimozemských parazitů, které jsme mohli vidět v traileru. Připravili jsme si proto pro vás krátký souhrn, abyste věděli, co dělat, až se na vás v budoucnu nějaká ta fialová příšerka přilepí.
Mimozemští parazité
Mimozemští parazité
Zdroj: Epic Games

Parazité jsou umělou inteligencí ovládané bytosti. Jejich velikost vás ale nesmí ošálit, protože se na mapě objevují ve skupinách aspoň po tuctu. Nejprve se na mapě objeví malá zelená vajíčka, která se po přiblížení hráče vylíhnou a vypustí do světa drobné nestvůrky, které se na vaši hlavu budou chtít přichytit. Pokud ale nezvaný host přece jen začne vaši hlavu okupovat, nezoufejte. Ztratíte sice pár životů, ale dostane bonus do rychlosti. 

Mimozemští parazité
Mimozemští parazité
Zdroj: Epic Games

Pokud ale nejste zrovna fanouškem cizího organismu, který vám sedí na hlavě, můžete se ho jednoduše zbavit třemi možnými způsoby. První možností je jít si zaplavat do vody, druhou projít ohněm a nakonec vlézt do rekvizity. Parazité zatím ve hře nejsou, ale soubory hry naznačují jejich blízký příchod. Říká se, že vajíčka budete moci najít v předem daných fialových infikovaných zónách.

Zdroj: dexerto.com