Přejít k hlavnímu obsahu

Vyslyšeli jsme volání komunity, měníme datum kvalifikací 2. Guseppe MČR Tour

20. 7. 2021 | 17:43 League of Legends
Po první kvalifikaci v rámci druhé zastávky Guseppe MČR Tour, kterou ovládly týmy DTG Academy a Inside Games Challengers, jsme se rozhodli změnit datum odehrání dalších kvalifikací. Co nás k tomu vedlo a jak moc změněný je program celé tour?
Aktualizace kvalifikací Guseppe MČR Tour!
Aktualizace kvalifikací Guseppe MČR Tour!
Zdroj: mcrpc.cz

Po odehrání první kvalifikace v rámci druhé zastávky Guseppe MČR Tour jsme se rozhodli, že změníme datum konání dalších kvalifikací. Vedl nás k tomu fakt, že chceme všem hráčům a týmům poskytnout rovnocennou šanci a zároveň nenarušovat plynulost ostatních českých soutěží. To znamená, že každý hráč bude mít dostatek času na přípravu ke každému turnaji a nebude ho najednou čekat jedno nabité odpoledne nebo volba, který ze současně pořádaných turnajů si vybrat a odehrát. Změněný plán vypadá následovně:

Aktualizovaný přehled druhé zastávky Guseppe MČR Tour
Sobota 17. července 14:002. Guseppe MČR Tour - 1. kvalifikace
Sobota 31. července 14:002. Guseppe MČR Tour - 2. kvalifikace
Sobota 7. srpna 14:002. Guseppe MČR Tour - 3. kvalifikace
Sobota 14. srpna 14:002. Guseppe MČR Tour - 4. kvalifikace
Sobota - Neděle 21. a 22. července2. Guseppe MČR Tour - finále

Na základě dostupných informací, které si mezi sebou pořadatelé na domácí scéně vyměňují, jsme se rozhodli posunout termíny kvalifikací i samotného finále 2. Guseppe MČR Tour tak, abychom umožnili hráčům zúčastnit se co možná nejvíce tuzemských soutěží bez kolidace termínů a nutností volit si mezi jednotlivými turnaji ve stejném datu. Věříme, že tato změna potěší všechny strany a hráči si tak budou moci užít bitvy ve Vyvolávačově žlebu dle libosti - Tomáš Mikula, Head of MČR

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.