Přejít k hlavnímu obsahu

Vyzyvatelská čtveřice vs. elitní týmy. Co vše je čeká?

11. 6. 2021 | 17:12 League of Legends
Po pár změnách jsme se konečně dozvěděli finální podobu naší vyzyvatelské čtveřice. Tyto čtyři týmy se zde probojovaly skrze otevřené kvalifikace, které proběhly v průběhu celého minulého měsíce. Teď uvidíme, zda jsou schopni konkurovat naším elitním týmům. Rovněž i formát je trochu jiný než obvykle.
Dokáže některý z kvalifikovaných týmů překvapit?
Dokáže některý z kvalifikovaných týmů překvapit?
Zdroj: mcrpc.cz

Čtveřici kvalifikovaných týmů začínají Dynamo Eclot Academy, kteří vyhráli první kvalifikaci a mají ambice na to potrápit některé z pozvaných týmů. Dalším týmem jsou Inside Games Challengers. Ti původně hráli pod jménem DANGER WARNING ACHTUNG, ale Inside Games nevyužili svůj invite slot a radši tentokrát nasadí pouze “akademii”. 

Třetím týmem jsou Zero Two. Ti naši zemi reprezentují na vysokoškolském European Masters. Zde se dokázali už probojovat do play-off, takže určitě mohou překvapit. Poslední týmem je eSuba Academy. Ačkoliv poslední kvalifikaci vyhráli pod přezdívkou 500kg power team, eSuba se je rozhodla vzít pod svá křídla a nyní tedy hrají v modrém. Dokáží pomoct hlavnímu týmu a potrápí některé z favoritů?

Skupina ASkupina B
eSubaSINNERS
InaequalisVikingekrig Esports
Dynamo Eclot AcademyeSuba Academy
Zero TwoInside Games Challengers

Ještě se na chvilku zastavíme u formátu turnaje. Tím se stal tzv. GSL formát, který se dá zjednodušeně popsat jako systém turnaje, kde se vítězný tým posouvá do winners bracketu a poražený tým padá do losers bracketu, z kterého ovšem ještě stále může postoupit. Zápasy budou probíhat v režimu BO3 a následného SE play-off. Turnaj samotný má zatím pouze orientační časy, ale platí to, že začínat budeme už zítra v 10:00.

Víkendový harmonogram pro finále Guseppe MČR Tour:
Časy jsou orientační, hráči na streamu budou včas informováni a vy mějte pro jistotu popcorn připravený předem.

  • Sobota 10:00 13:00 BO3 - 1. kolo GSL skupin: 
  • Sobota 13:00 16:30 BO3 - 2. kolo GSL skupin: 
  • Sobota 17:00 20:00 BO3 - Decider 
  • Sobota 20:30 23:30 BO3 - Decider
  • Neděle 12:00 15:00 BO3 - 2. semifinále
  • Neděle 15:30 18:30 BO3 - 1. semifinále
  • Neděle 19:00 23:00 BO5 - Finále
Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.