Přejít k hlavnímu obsahu

Warzone netrápí jen cheateři, ale i hackeři s nevydanými skiny

11. 10. 2021 | 11:51 Warzone Zajímavost
Všichni, kteří hraji Call of Duty: Warzone, nebo naší sekci sledují pravidelně, vědí, že Activision nemá zrovna jeden z nejlepších způsobů zastavování hackerů. Jistě, občas vydají nějakou zprávu, ve které zmiňují tisíce zabanovaných účtů, ale pak se vynoří, že protivník vám dá odstřelovačkou hlavu z 360 no-scope přes půlku mapy. Anebo mají skiny, které se nedají koupit. To je také možnost.
Ghostface skin ve Warzone
Ghostface skin ve Warzone
Zdroj: Activision

Někdo má rád Halloween, protože může rozdat sladkosti, někdo, protože je může dostat. Pak jsou tu ale hráči, kterým je nějaká strašidelná atmosféra úplně jedno. Tedy, alespoň ta v reálném světě. Existuje spousta her, které na sebe s příchodem svátků vezmou strašidelnou podobu – ve WoWku máte speciální event, v Apexu nové skiny na operátory a ve Warzone? V Call of Duty: Warzone máte oboje. Do Verdansku zombíci, lekačky a zajímavé skiny dorazí už 19. října. Pokud jste ale hacker, strašidelnou atmosféru si můžete užít trochu dříve.

Pokud vás ve hře battle pass příliš nechytl, své těžce vydělané COD Pointy můžete využít také na nákup balíčků, které obsahují nové skiny pro vaše operátory. Na Halloweenské vlně se nyní sveze Ghostface z Výkřiku a Frank z Donnie Darko. Jak je ale vidět na Redditu, oba operátoři své spoluhráče, díky hackerům, děsí dříve, než bylo zamýšleno.

Krom dvou známých operátorů do hry přibude i jeden, u kterého nevíme ani jak se jmenuje, a ani za jakou cenu ho půjde získat (můžeme odhadovat, že standardních 1600-2400 CP). Co ale stoprocentně víme je, že vypadá zatraceně cool! Tenhle kostlivec s modře zářivou barvou vypadá jako něco, co v potemnělé uličce určitě potkat nechcete. The Haunting, jak se Halloweenský event jmenuje, do hry dorazí už za pár dní a spolu s ním spousta změn.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Zdroj: dexerto.com
Štítky: Halloween
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.