Přejít k hlavnímu obsahu

Worlds: MAD Lions končí svoji pouť bohužel již v Play-In části

29. 9. 2020 | 09:00 League of Legends
Do hlavní části turnaje postoupily po velkém boji čínští LGD a ruští Unicorns of Love. Díky postupu z baráže se stávají posledními dvěma týmy v hlavní části světového šampionátu!
Worlds 2020 Play-In
Worlds 2020 Play-In

UPDATE #3: Velká škoda, ale MAD Lions bohužel nestačili na turecké SuperMassive a nepostupují do finále baráže o hlavní část. Evropský čtvrtý seed tedy zklamal, naopak dřívější wildcard regiony opět ukázaly svou sílu a SuperMassive čeká zítra boj proti ruským Unicorns of Love.

UPDATE #2: Prvním týmem, který postupuje do hlavní části je PSG Talon z Taiwanu. Poslepovaná sestava, kterou ovlivnily změny v sestavě překvapila celý svět a dokázala postoupit na úkor čínských LGD či ruských Unicorns of Love. Favorité z LGD získali ze čtyř utkání jen jediný bod a místo v baráži si museli vybojovat v tiebreakeru proti Japoncům z V3 Esports. Sympatickými výkony se prezentovali zástupci bývalých wildcard regionů a jak UOL, tak i Raibow7 z Jižní Ameriky ukázali, že se s nimi musí počítat jako kandidáty na postup mezi smetánku.

UPDATE #1: První den přinesl menší i větší překvapení. MAD Lions vstoupili do play-in fáze výhrou nad brazilskými INTZ, ale s výkonem tým spokojen nebyl. V pozdějším utkání proti Team Liquid bohužel na své soupeře nestačili a NA tak vede nad EU 1:0. Největší údiv ale vyvolalo vítězství PSG Talon nad čínskými reprezentanty z LGD. Poslepovaná taiwanská reprezentace se totiž předvedla ve skvělém světle a výborný výkon předvedl třeba support Kaiwing (1/0/15 za Rakana a 2/1/20 za Barda), ale proti LGD se skvěle předvedl i midlaner Uniboy, který do týmu přišel jako náhradník z ahq eSports Club a za Oriannu dohrál s bilancí 7/0/7. 


Světový šampionát odstartuje play-in částí, ve které se deset týmů utká o poslední čtyři místa v hlavní fázi turnaje. Papírovými favority budou: Team Liquid (Sev. Amerika), MAD Lions (Evropa), LGD Gaming (Čína) a PSG Talon (Taiwan). Zejména taiwanský celek to ale nebude mít vůbec jednoduché, jelikož budou play-in začínat se třemi náhradníky, kvůli koronavirové situaci a navíc jim na záda dýchají třeba ruští Unicorns of Love. 

Skupina A Skupina B
1. Spojené státy americké Team Liquid3+T1 1. Taiwan PSG Talon3+T1
2. Austrálie Legacy Esports31 2. Rusko Unicorns Of Love31
3. Turecko SuperMassive22 3. Argentina Rainbow722
4. Evropa ⁠MAD Lions1+T3 4. Čína LGD Gaming1+T3
5. Brazílie INTZ13 5. Japonsko V3 Esports13
Baráž
     Austrálie Legacy Esports0   
         
    30. 9. 8:00   Čína LGD Gaming 
  Argentina Rainbow70      
 29. 9. 8:00   Čína LGD Gaming3   
  Čína LGD Gaming3      
       čas 
         
     Rusko Unicorns of Love3   
         
    30. 9. 12:00   Rusko Unicorns of Love 
  Turecko SuperMassive3      
 29. 9. 12:00   Turecko SuperMassive2   
  Evropa MAD Lions2      

Vybrané zápasy běží i s českým komentářem na kanále Hitpointu

Zápasy MAD Lions
 
MAD Lions ⁠ Evropa1:0 Brazílie ⁠INTZ
 Team Liquid ⁠ Spojené státy americké1:0 Evropa⁠ MAD Lions
MAD Lions  Evropa0:1 Turecko SuperMassive
MAD Lions  Evropa0:1 Austrálie Legacy Esports
Tiebreaker
INTZ  Brazílie0:1 Evropa MAD Lions
Baráž
MAD Lions  Evropa2:3 Turecko SuperMassive

Kompletní program Play-In