Přejít k hlavnímu obsahu

Youtuber Timothy Wilks zemřel při nepodařeném pokusu o prank

9. 2. 2021 | 08:00 Všechny hry
Dvacetiletý americký youtuber Timothy Wilks byl zastřelen poté, co se údajně pokoušel natočit prank video na svůj Youtube kanál. Střelec jednal v sebeobraně.
Timothy Wilks
Timothy Wilks

Timothy Wilks byl dvacetiletý americký Youtuber a na svém Youtube kanálu se věnoval především vtipným videím. Jeho poslední nápad se však nevydařil tak, jak zamýšlel. Podle městských zpráv a televize se Timothy s nejmenovaným komplicem v pátek 5.února pokusili natočit prank, při kterém naběhli do skupinky lidí s řeznickými noži. Očekávaný žert ale úplně nevyšel podle plánu a Timothy bohužel po výstřelu ze zbraně jednoho z "obětí" tohoto pranku zemřel. Jeho kamarád zůstal naštěstí nezraněný.

Podle dalších zpráv se situace udála na parkovišti před zábavním centrem. V již zmíněné skupině lidí, ke které Timothy se svým "komplicem" přišel, byl i 23letý David Starnes. David se po vytažení nože lekl a v domnění, že Timothy zaútočí, vytáhl zbraň a v sebeobraně ho zastřelil. Když na místo dorazili policisté, David se ke střelbě přiznal a řekl, že absolutně netušil, že by to mohl být prank. Policie nyní vyšetřuje nárok na sebeobranu. David Starner měl přitom legálně povoleno nosit zbraň a jednat v sebeobraně. Momentálně vyšetřování týkající se střelby a sebeobrany stále probíhá. 

 

Zdroj: www.ginx.tv
Štítky: Youtube, prank, smrt