Přejít k hlavnímu obsahu

YouTuber vytvořil pojízdné prase z Minecraftu, Šunkorghini jede až 30 km za hodinu

24. 10. 2021 | 14:38 Všechny hry Zajímavost
Na silnici lze nalézt spoustu šílených dopravních prostředků. To, že legitimní jezdící prostředek bude ale prase, asi vážně nikdo nečekal. O pořádnou podívanou se postaral mladý YouTuber Electro, který svou lásku k Minecraftu promítl do pojízdného prasete, jenž jen tak někde nepotkáte.
Jezdící prase z Minecraftu
Jezdící prase z Minecraftu
Zdroj: YouTube/Electro

Tvůrce na YouTube napadá spousta šíleností. Nápady lze čerpat z knih, filmů nebo třeba her. Právě hry byly inspirací Youtuberovi, který si říká Electro. Svou lásku ke kostičkované hře Minecraft ukázal například na plně ovladatelném creeperovi, nebo Impostorovi z Among Us. Jeho nejnovějším, a zdaleka nejbláznivějším projektem je prase z Minecraftu, které Electro vytvořil v reálném životě. Ke všemu je stoprocentně pojízdné a ovladatelné.

Prase bylo pojmenované Hamborghini – automobiloví nadšenci jistě poznají spojení Ham (šunky) a Lamborghini. Přesto, že by sportovní auto výtvor nepředehnal, na kratší vzdálenosti se využití jistě najde. Hamborghini je možné ovládat pomocí speciální kamery, která vnímá barvy. V tomto případě si zdatný tvůrce vytiskl na 3D tiskárně mrkev a prase pomocí ní naviguje. Pokud Hamborghini bude napájeno na 60 %, dosáhne na rychlost až 25.75 kilometrů v hodině. Na plný výkon pak ujede až 32 km/h.

Křišťálová Lupa

V testu výtvor mladého YouTubera předehnal elektrický skateboard, skončil 1:1 s běžcem a vjel do drive-inu u McDonald´s. Obsluha si ho sice všimla, ale bohužel ho vykázala. Šílených věcí za sebou má YouTuber skutečně hodně a jeho kanál je směsicí všeho. Minecraftové prase, podobně jako jeho ostatní videa, dosáhlo na miliony zhlédnutí. Co tento bláznivý tvůrce vymyslí příště, opravdu nevíme – třeba tu ale za pár měsíců budeme mít třeba létajícího draka z Endu.

Štítky: minecraft, Youtube
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.