Přejít k hlavnímu obsahu

YouTubeři objevili sbírku historických her v hodnotě sto tisíc dolarů

19. 9. 2021 | 15:26 Všechny hry Lifestyle
Dvojice nadšenců Aimee a Korbin, kteří se věnují prozkoumávání opuštěných míst a sbírání herního obsahu, si v jednom z nedávných videí přišla na obrovský balík. V jednom domě určeném na zbourání totiž našli videohry v celkové hodnotě 100 000 dolarů. Později svůj nález rozprodali osmi různým nadšencům.
Duo Aimee a Korbin
Duo Aimee a Korbin
Zdroj: Youtube

U většiny videoherních nadšenců je shromažďování her, konzolí a všech různých věcí souvisejících s hrami, velmi populární. Význam a popularitu díky tomu tedy získávají hlavně na herním poli, konkrétně mezi herními fanatiky. Aimee a Korbin z kanálu Cheap Finds Gold Mines tuto situaci využívají tím, že takovéto věci z herního odvětví hledají a dále je prodávají videoherním nadšencům, kteří je skupují za nemalé částky.

V jednom z jejich nedávných videí jsme mohli vidět, že šli prozkoumat 20 let starý opuštěný dům, který měl být zbourán. Ze začátku odhalili spoustu haraburdí a zbytečných věcí, po větším prozkoumání však objevili "zlatý důl". V domě se totiž nacházela videoherní sbírka v hodnotě asi 100 000 dolarů. Sbírka byla rozdělena do několika krabic.

Krabice plné herního obsahu
Krabice plné herního obsahu
Zdroj: Youtube

V rozhovoru vyšlo najevo, že je na domov upozornil jeden z jejich předplatitelů. Tento člověk jim poslal zprávu o demoličním prodeji a to přimělo Aimee a Korbina, aby se vydali na cestu do opuštěného domova. Když dorazili, byl v domě naprostý nepořádek včetně krabic, které byly vyskládány od podlahy až ke stropu. Dům byl zároveň zaplaven šváby, to bylo něco, s čím prý dvojice nepočítala.

Během tohoto krátkého dobrodružství narazili na několik krabic, které byly naprosto přeplněné hrami a herními tituly. Spousta her byla staršího ročníku na PlayStation 2, Xbox 360 nebo Nintendo GameCube a obsahovaly tituly jako Drakengard či The Legend of Zelda: The Wind Waker.

The Legends of Zelda: The Wind Waker
The Legends of Zelda: The Wind Waker
Zdroj: Youtube

Aimee a Korbin utrpěli při prozkoumávání také pár nešťastných zranění. Aimee kousnul jedovatý pavouk a Korbin zase dostal svrab na noze. Ani to však duo neodradilo od získání tohoto "zlatého dolu" v hodnotě kolem 100 000 dolarů. Později většinu svých úžasných nálezů rozprodali a vrátili je tak, za slušnou sumu, zpět do rukou herních nadšenců, kam takovéto kousky dozajista patří.

Zdroj: Ginx.tv
Štítky: Youtube