Přejít k hlavnímu obsahu

Zahraj si dnešní turnaj a jeden z parádních skinů může být tvůj! Uspět může každý

19. 6. 2021 | 08:00 Counter-Strike 2
Čtyři postupující týmy na AORUS MČR Tour vedle pozvané osmičky už známe, stejný počet je ale stále volný, tak nelelkuj a dej dohromady kámoše, abys nechyběl v akci už tuhle sobotu!
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Ještě než vypukne skutečné jaro (ačkoliv teploty tomu už nasvědčují), tak si nic neplánuj na sobotu 19. června. Tohle odpoledne a večer totiž bude ve znamení třetí kvalifikace na AORUS MČR Tour, turnaje v rámci Vodafone MČR v počítačových hrách, otevřeného seriálu naprosto pro všechny, kde má každý tu možnost dostat se až do fáze, kde potká absolutní domácí špičku. Poslední dva víkendy přilákaly okolo padesáti týmů, tak doufáme, že další desítky už klepou na dveře pro třetí turnaj. Předpověď počasí slibuje horké pařáky, tak nenechávej nic náhodě, dej dohromady partu čtyř dalších kámošů a užij si parádní turnajový den. A to není vše!

Pro třetí kvalifikaci jsme se rozhodli nabídnout skiny v hodnotě 10 000 Kč, které může vyhrát naprosto každý. Stačí se jen zaregistrovat a zúčastnit se víkendového turnaje! Soutěže v rámci MČR jsou otevřeny pro všechny, tak si nenech utéct tohle extra lákadlo. Ze všech přihlášených hráčů budeme náhodně losovat 15 výherců.

Přehled všech součástí AORUS MČR Tour:
Sobota a neděle 5. – 6. červnaAORUS MČR Tour – 1. kvalifikace
Sobota a neděle 12. – 13. červnaAORUS MČR Tour – 2. kvalifikace
Sobota a neděle 19. – 20. červnaAORUS MČR Tour – 3. kvalifikace
Sobota a neděle 26. – 27. červnaAORUS MČR Tour – 4. kvalifikace
Pátek až neděle 2. – 4. červenceAORUS MČR Tour – Finále
AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.